Hovedmenu

Skal din virksomheds elever være Danmarks dygtigste?

Med et hovedforløb på Aarhus Business College samarbejder vi med dig om at gøre dine elever til fremtidens erhvervsstjerner.

Hjertet banker for fagligheden
Det er en væsentlig samfundsopgave at uddanne fremtidens faglærte arbejdsstyrke. Som Danmarks største udbyder af hovedforløb er Aarhus Business College et epicenter for viden og branchens kernekompetencer. Vi sætter en ære i et tæt samarbejde med jer som virksomhed, og vores hjerte banker for at klæde eleverne på til deres fremtid. Uanset om de er uafklarede, superambitiøse, målrettede eller alt derimellem, vender de ikke tomhændet hjem fra hovedforløbet hos os.

Next level-undervisning
Vi har sat undervisningsbarren højt – for vi er stolte af vores fag. Skoledagene foregår i fagtilpassede lokaler, hvor jeres elever får rygsækken fuld af teori og praktiske værktøjer til både drift og udvikling hos jer. Vores brancheerfarne undervisere sørger for undervisning, der tager udgangspunkt i de nyeste indsigter, viden og teknologi – med et fastforankret blik på det gode håndværk. Det, man ikke kan læse sig til.

Et trygt ophold for eleverne
Vi tager os godt af jeres elever, mens de er på hovedforløb hos os. På vores skolehjem får de en stabil base tæt på både by og natur i trygge rammer samt en 24/7-kontaktperson. Her kan fællesskabet også udfolde sig efter skoletid. For det er ikke kun faglige superkræfter, de tager med hjem – det er også netværk, gode minder og venner.

 

Uddannelsesretninger (hovedforløb)

Aktuelt

 • L0A9452-aspect-ratio-540-280

  Nytænkende og hjælpsom økonomielev vinder fagprøvepris

  Elev fra Aarhus Business College vinder fagprøvepris, der har fokus på grøn omstilling i en mindre motorfabrik.

  Gå videre
 • texas-scaled-aspect-ratio-540-280

  Hovedforløbselever snart på vej mod Texas

  Snart skal et nyt kuld hovedforløbselever til Texas fra alle vores uddannelsesretninger. I forvejen har 328 været afsted.

  Gå videre
 • cliff2-aspect-ratio-540-280

  Formand for HK Handel er ny næstformand i bestyrelsen

  Cliff Præstegaard, som er formand for HK Handel Østjylland, er ny næstformand i den øverste ledelse hos Aarhus Business College.

  Gå videre
 • DI_HK_Fagproeveprisen_2023_0634-aspect-ratio-540-280

  Østjysk Mærsk-elev vinder fagprøvepris

  Mærsk-elev fra Aarhus Business College, Sofie Smærup Jeppesen, løb med DI's og HK's Fagprøvepris 2023 for spedition og shippingelever.

  Gå videre
 • Virksomhedshold-aspect-ratio-540-280

  Nyt bæredygtighedsfag er ”superrelevant”

  Nyt bæredygtighedsfag vækker begejstring for elever, som er på vej ud i virksomheder med nye ESG-lovkrav fra nytår.

  Gå videre
 • Revisionsassistent-scaled-aspect-ratio-540-280

  Den bedste samarbejdspartner

  Ifølge en national analyse er Aarhus Business College den erhvervsskole, som virksomheder oplever det bedste samarbejde med ift. elever i lære.

  Gå videre
 • EUX_Dimission_08-1-aspect-ratio-540-280

  En festtid

  I sidste uge blev der afholdt dimissioner rundt på vores afdelinger. Masser af elever færdiggør også deres fagprøver i denne tid.

  Gå videre
 • Elev-i-butik-EUX-Gymnasiet--aspect-ratio-540-280

  Afslag

  Grundskoleelever får i maj besked om, hvilken ungdomsuddannelse de er optaget på. Mens mange får en melding om, at de skal begynde på deres foretrukne uddannelse, får en del også at vide, de ikke har fået plads det sted, de drømte om.

  Gå videre
 • True-North-aspect-ratio-540-280

  Mental sundhed på skoleskemaet

  ​Vi er enormt stolte af samarbejdet med Matas A/S - og det er der rigtig mange grunde til. Én af dem er, at de altid går et ekstra skridt. Denne gang vedrører det mental sundhed blandt unge.

  Gå videre
 • pexels-photo-3965551-aspect-ratio-540-280

  Ny masterclass for specialvarehandlen

  Nyt Masterclass-forløb for specialvarehandlen i samarbejde med brancheforeninger.

  Gå videre