HHX-gymnasiet

EUD10-6-aspect-ratio-1204-594

Få inspiration til aktiviteter i grundskolen

På HHX-gymnasiet vil vi gerne styrke samarbejdet med grundskolerne i Aarhus og omegn.

Det gør vi gennem en række aktiviteter, der skal sikre en god overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse for den enkelte elev.

Vi har fokus på at skabe et samarbejde, der er givende for den pædagogiske og faglige udvikling – for alle.

Nedenstående aktiviteter er inspiration til lærere i grundskolen. Du kan nemlig tage dine elever med til en række aktiviteter på Aarhus Handelsgymnasium, der adskiller sig fra de traditionelle introduktionskurser og brobygningsforløb.

Giv eleverne en introduktion til nye fag

Grundskoleaktiviteterne tager udgangspunkt i emner og behov, der har relevans for grundskolernes undervisning og kan indgå direkte deri eller fungere som et supplement.

Emnerne varierer i kompleksitet og dækker det, der er Aarhus Handelsgymnasiums særlige kendetegn, f.eks. økonomi, markedsføring, innovation, kommunikation og jura. Desuden har aktiviteterne fokus på at styrke elevernes selvstændighed, kreativitet, samarbejdskompetencer og problemløsningsevne.

Vores tilbud giver grundskolerne mulighed for at skabe en varieret og praksisnær undervisning. Aktiviteterne kan tilpasses skolernes ønsker og er som udgangspunkt gratis at benytte.

Grundskoleaktiviteter

Har du spørgsmål?