Kurser og vejledning

Vejledning-til-dig-i-job-aspect-ratio-1204-594

Kurser indenfor Ledelse - bliv en bedre leder

Ledelseskurser til erfarne og nye ledere – skræddersyet til virksomheder eller enkeltpersoner

Ledelse er en afgørende proces, der handler om at guide og motivere en gruppe af enkeltpersoner eller medarbejdere mod at nå et fælles mål. Generelt går ledelse ud på at skabe retning, organisere ressourcer, træffe beslutninger og skabe en positiv arbejdskultur.

Det er vigtigt at kunne lede på ordentlig vis af flere grunde. For det første hjælper effektiv ledelse med at skabe et produktivt arbejdsmiljø og øge medarbejdernes engagement og tilfredshed. En dygtig leder kan inspirere og motivere sit team, hvilket fører til forbedret produktivitet og kvalitet i arbejdet.

Desuden er en god leder afgørende for at sikre effektiv kommunikation og samarbejde på tværs af forskellige niveauer i en organisation. Ved at skabe klare mål og forventninger samt lytte til medarbejderne kan en leder opbygge tillid og fremme en åben dialog, hvilket er afgørende for at opnå succes.

Samtidig er det vigtigt at have en grundlæggende forståelse for ledelse, da det danner fundamentet for effektivt lederskab. Grundlæggende ledelsesfærdigheder som kommunikation, beslutningstagning, konflikthåndtering og teamledelse er afgørende for at kunne håndtere forskellige aspekter af lederrollen.

På Aarhus Business College tilbyder vi kurser inden for ledelse, der er fleksible og praksisnære til både enkeltpersoner og som skræddersyede ledelsesforløb til virksomheder. På alle vores kurser får du hands-on værktøjer, du eller dine medarbejdere kan implementere inden for ledelse –  i morgen.

I mange tilfælde kan der søges om godtgørelse til dit ledelseskursus på Aarhus Business College, også kaldt VEU-godtgørelse.

Læs mere om vores kursusmuligheder inden for ledelse nedenfor.

Skræddersyet ledelsesforløb for virksomheder

Ved at tilbyde skræddersyede forløb til jeres medarbejdere med lederansvar sikrer I, at lederne får den nødvendige viden og værktøjer til at tackle specifikke udfordringer i jeres arbejdsmiljø. Dette er vigtigt, da moderne ledelse ofte kræver evnen til at tilpasse sig forskellige situationer og udfordringer.

Kort sagt er ordentlig ledelse vigtig, da den har en direkte indvirkning på medarbejdernes trivsel, produktivitet og virksomhedens succes som helhed. Ved at tilbyde fleksible og praksisnære lederuddannelseskurser samt fokusere på grundlæggende ledelse, bidrager I til at udvikle kompetente ledere, der kan navigere i en stadigt skiftende arbejdsmæssig virkelighed.

Vores skræddersyede ledelsesforløb for virksomheder

 • giver medarbejdere hands-on værktøjer inden for ledelse
 • foregår i smukke rammer ved Handelsfagskolen i Skåde
 • giver i mange tilfælde mulighed for godtgørelse – en win/win for din virksomhed.
Læs mere om kursusforløb for virksomheder på Aarhus Business College
 • Kenny, kursist på lederuddannelsen

  Formand for grøn beplantning, BF Anlæg i Randers

  ”Jeg har helt klart fået nogle brugbare redskaber, som har gjort mig mere bevidst om at trække opgaver og situationer i en bestemt retning. Det har overordnet været en positiv oplevelse at gå på uddannelsen, og det er fedt, at der er et særligt grønt fokus. Det har været et godt hold, hvor vi har mange forskellige baggrunde, og vi har virkelig kunnet sparre med hinanden på kryds og tværs."

Lederuddannelse til enkeltperson - fysisk hold eller online

Er du ny i lederrollen, eller ønsker du at styrke eller genopfriske dine lederkompetencer?

Vores grundlæggende lederuddannelse for enkeltpersoner er for dig, der er ny i lederrollen/har en kommende ledende funktion, og for dig, der er leder, men ønsker en større ledelsesfaglig baggrund og en solid værktøjskasse, så du kan praktisere god ledelse.

Lederkurset er udviklet i samarbejde med Lederne og giver dig et stærkt ledelsesfundament at stå på. Målet er at opbygge dine faglige og personlige kompetencer inden for grundlæggende ledelse og give dig et godt indblik i, hvad god ledelse er og indebærer. Uddannelsen giver dig gode muligheder for at opbygge et godt netværk med andre ledere.

Læs mere om Den Grundlæggende Lederuddannelse i Aarhus – fysisk hold – AABC

Læs mere om Den Grundlæggende Lederuddannelse – online | AABC

 • Line

  Kursist på Den Grundlæggende Lederuddannelse

  "Fantastisk med sammenhængen mellem teorierne/værktøjerne og arbejdslivet; det giver en bedre forståelse"
 • Christian

  Kursist på Den Grundlæggende Lederuddannelse

  "Jeg har kun gode ting at sige om forløbet og undervisningen og finder det meget brugbart på min videre færd."

Har du spørgsmål?