Hovedforløb

DSC05193-aspect-ratio-1204-594

Bliv trainee – top huen med erhvervserfaring

Er du student og ønsker at blive trainee? Om din hue er rød, blå, grå eller noget helt fjerde, kan du få erhvervserfaring igennem et 2-årigt traineeforløb hos en virksomhed.

Et traineeforløb er en rigtig god mulighed for dig, der har afsluttet din ungdomsuddannelse og har lyst til at prøve kræfter i en bestemt branche eller virksomhed og derigennem få kompetencer fra erhvervslivet. Traineeforløbet for studenter strækker sig over 2 år og er en kombination af hverdag i en virksomhed og skoleophold, som varer fra 6-15 uger. Du kan finde traineeforløb i mange forskellige typer af virksomheder. Det kan være inden for

  • Handel
  • Detail/butik
  • Digital Handel
  • Event

Skoleopholdet er fordelt ud over hele uddannelsen, så du løbende kan prøve kræfter i praksis med det, du lærer på skolebænken.

Et traineeforløb giver dig praktisk erfaring og mulighed for at udvikle færdigheder inden for et bestemt område eller branche. Her arbejder du tæt sammen med medarbejdere og kommer på den måde til at lære virksomhedens arbejdsprocesser, kultur og specifikke opgaver at kende.

Har du spørgsmål?