Om Aarhus Business College

HHX-Galla_Friheden_14-HHX-VI-galla-2022-aspect-ratio-1204-594

Politik for persondata

På Aarhus Business College passer vi på dine personoplysninger.

Vi vil behandle alle samarbejdspartnere ordentligt og med gennemsigtighed i sagsbehandlingen.

Derfor passer vi grundigt på de personoplysninger, der kommer til os – og vi behandler dem selvfølgelig efter gældende lovgivning.

Helt grundlæggende må vi kun indsamle og behandle de personoplysninger, vi har brug for. Vi må kun bruge dem til præcis dét formål – og vi må kun gemme dem, så længe der er brug for det. Enhver behandling af personoplysninger skal være lovlig og rimelig.

Vi opbevarer dine oplysninger sikkert og fortroligt. Vi beskytter dem mod, at de utilsigtet bliver tilintetgjort, går tabt eller forringes og mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven.

Herunder kan du læse mere om, hvordan vi generelt behandler personoplysninger, hvilke rettigheder du har til fx indsigt og sletning – og hvordan du giver samtykke og evt. trækker det tilbage igen. Du kan altid kontakte Aarhus Business College om dette.

Kontakt

For henvendelser om persondata kan du kontakte os på aabc@aabc.dk. Herefter vil vi skrive til din e-boks for at få en bekræftelse på din identitet og dit ønske, og så vil vi aftale nærmere.

Privatlivspolitikker

Dine rettigheder

Dataansvarlig

Aarhus Business College
Sønderhøj 28
8260 Viby J.
CVR-nr.: 48 57 06 58
Tlf. 8936 3636
E-mail aabc@aabc.dk

Databeskyttelsesrådgiver (DPO)

For henvendelser om persondata på Aarhus Business College skal du i de fleste tilfælde sende en mail til aabc@aabc.dk. Herefter vil vi skrive til din e-boks for at få en bekræftelse på din identitet og dit ønske, og så vil vi aftale nærmere.

Databeskyttelsesrådgiver (DPO) ved Aarhus Business College:

Celine Haubold
Tlf.: 2541 3577
E-mail: ceh@efif.dk
Sønderhøj 28, 8260 Viby J.