EUX Business

EUX_14__DSC0539-scaled-aspect-ratio-1204-594

Studieretningen EUX Business Challenge

Studieretningen EUX Business Challenge er for dig, der er et kommende talent i erhvervslivet.

Du vil yde en ekstra indsats og nå længere – både fagligt, personligt og karrieremæssigt. Hvis du drømmer om at blive noget stort i erhvervslivet, fx meningsdanner, den bedste chef, nogen kunne ønske sig eller den næste Jesper Buch, så er denne studieretning lige noget for dig.

Når du vælger EUX Business Challenge på EUX-gymnasiet, får du en stærk kontakt til virksomheder og erhvervslivet. Vi beskæftiger os med erhvervsrelevante emner i tæt relation til specifikke virksomheder og deres omverden

På 1. år kommer du sammen med din klasse på en boot-camp af en uges varighed, som foregår både på skolen og med overnatning et andet sted. På boot-campen har vi fokus på din personlige fremtræden, power og på iværksætteri. Deltagerbetaling for mad og overnatning er ca. 200 kr.

På 2. år har du mulighed for at tage på et 3-4 uger langt studieophold. Her er der fokus på sprog, kulturforståelse og handel. Opholdet finansieres delvist gennem EU’s Erasmus-program. Deltagerbetaling uden mad og lommepenge er ca. 3.500 kr.

Når du vælger EUX Business Challenge, bliver du mødt af store forventninger til din indsats, dit mindset og dit drive til at tage fat og sætte egne mål. Det er dét, der er det vigtige. Vi er ambitiøse – også på dine vegne. Vi forventer, du har gode karakterer i dansk og matematik.

Har du spørgsmål?