EUX Business

EUX-international-aspect-ratio-1204-594

Studieretningen EUX Business International

Studieretningen EUX Business International er for dig, der vil rejse, udforske verden og styrke dit internationale udsyn.

Når du vælger EUX Business International får du forskellige muligheder for at se verden på tætteste hold. Med studieretningen EUX Business International på EUX-gymnasiet får du en unik chance for at udvide din internationale kultur- og forretningsforståelse samt styrke dit engelske sprog.

Hvis du drømmer om at arbejde i en virksomhed i udlandet eller i en stor international koncern, hvor kendskab til kulturelle forskelle og mestring af det engelske sprog er en nødvendighed, så er denne studieretning lige noget for dig.

Ud over de traditionelle merkantile fag, får du med EUX Business International udvidet din horisont og bliver klogere på international handel og det at drive forretning i udlandet.

Rejs og oplev verden

På 1. år skal du på et 2-3 uger langt obligatorisk studieophold i udlandet sammen med din klasse, hvor der er fokus på sprog, kultur og det internationale erhvervsliv. Opholdet finansieres delvist gennem EU’s Erasmusprogram. Deltagerbetaling uden mad og lommepenge er ca. 2.500 kr.

På 2. år har du mulighed for at tage på et 3-4 uger langt studieophold. Her er der fokus på sprog, kulturforståelse og handel. Opholdet finansieres delvist gennem EU’s Erasmusprogram. Deltagerbetaling uden mad og lommepenge er ca. 3.500 kr.

På EUX Business International skal du have gode karakterer i engelsk, være indstillet på at yde en ekstra indsats og være indforstået med krav om egenbetaling til rejserne.

Har du spørgsmål?