Hovedmenu

For virksomheder

Dialog-med-erhvervscentret-1-aspect-ratio-1204-594

Samarbejde med Aarhus Business College

I mere end 150 år har Aarhus Business College samarbejdet med erhvervslivet om at skabe de bedste uddannelser og kurser.

Du vil som virksomhed opleve en stor villighed til at indgå tætte samarbejder med skolen med stor fleksibilitet.

Find jeres næste elev

Vi tilbyder f.eks. samarbejde inden for rekruttering af elever og rådgivning omkring processen. Vi har en bred kontakt til alle virksomheder i Aarhus og opland. Samtidig har vi fingeren på pulsen, når det handler om at finde elever, der er elevpladssøgende inden for handel, detail, kontor og event. Skolens erhvervscenter registrerer årligt ca. 1.000 uddannelsesaftaler og har opbygget en betydelig ekspertise i at rådgive både virksomheder og elever.

Bliv en del af undervisningen

Du og din virksomhed kan endvidere blive en del af undervisningen som oplægsholder, gæsteunderviser, fungere som virksomhedscase i et projekt, eller I kan få elever på virksomhedsbesøg.

Det er alt sammen noget, der får din virksomhed til at være øverst i bevidstheden hos eleverne den dag, de skal søge elevplads eller job.

Udvikling af kurser

Vi har stor erfaring med at udvikle kurser både for og i samarbejde med alle typer af virksomheder, uanset størrelse og branche. Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser, bl.a. inden for salg, ledelse, markedsføring, økonomi, regnskab og IT.

Udvalgte samarbejdspartnere

Det siger vores samarbejdspartnere

 • Lagkagehuset

  Sisse Baungård Thomsen, Group Head of Learning & Development

  ”Vi samarbejder med Aarhus Business College omkring vores talentudviklingsprogram - programmet har til formål at klæde vores mellemledere på til fremtiden som fx Butikschef. Vi mener de ledelsesmæssige kompetencer er altafgørende for at drive succesfulde butikker med motiverede kollegaer, og det hjælper samarbejdet med Aarhus Business College os med at opnå.”
 • Europcar

  Christoffer Roland Olsen, HR Manager

  ”Vi ønskede en leverandør, som prioriterede at sætte sig ind i vores virksomhed, vores kultur, baggrund og måde at drive forretning på. AABC har igennem hele forløbet formået at sammensætte en samlet løsning, som er målrettet Europcar og vores behov. Vi har fået kvalificeret sparring i forhold til sammensætningen af moduler og opbygning af vores lederforløb. Gennem hele forløbet har vi haft en fremragende underviser, som har været gennemgående på alle moduler, og vi har haft nogle fremragende rammer for undervisningen suppleret med højt serviceniveau."
 • Eventyrsport

  Kenneth Rosenbech, Distriktschef/Uddannelsesansvarlig

  ”Vi går meget op i kundeoplevelsen, samt at de typer af efteruddannelser, vi laver for personale, er relevante for deres dagligdag – det skal helst kunne bruges med det samme og passe ind hos Eventyrsport. I Aarhus Business College får vi en samarbejdspartner, som er tilgængelig og professionel og på forkant med de udfordringer, der måtte være med et kursus. Vi sætter pris på den personlige kontakt hos Aarhus Business College, hvor vi altid har en kontaktperson, som kan hjælpe os videre med de udfordringer, der opstår, eller som vi måtte have brug for hjælp til."

Aktuelt

 • cliff2-aspect-ratio-540-280

  Formand for HK Handel er ny næstformand i bestyrelsen

  Cliff Præstegaard, som er formand for HK Handel Østjylland, er ny næstformand i den øverste ledelse hos Aarhus Business College.

  Gå videre
 • Revisionsassistent-scaled-aspect-ratio-540-280

  Den bedste samarbejdspartner

  Ifølge en national analyse er Aarhus Business College den erhvervsskole, som virksomheder oplever det bedste samarbejde med ift. elever i lære.

  Gå videre
 • Feriebillede-aspect-ratio-540-280

  Få det bedste ud af ferien

  Her er 3 gode råd til, hvordan du får det bedste ud af din ferie, så du også kommer godt fra start, når hverdagen igen kalder.

  Gå videre
 • Elev-i-butik-EUX-Gymnasiet--aspect-ratio-540-280

  Afslag

  Grundskoleelever får i maj besked om, hvilken ungdomsuddannelse de er optaget på. Mens mange får en melding om, at de skal begynde på deres foretrukne uddannelse, får en del også at vide, de ikke har fået plads det sted, de drømte om.

  Gå videre
 • Mand-i-produktion-med-tablet-aspect-ratio-540-280

  Rapport: 2 % af alle jobs vil forsvinde

  Den digitale udvikling og fokus på at være mere ’grøn’ kommer til at forandre verdens arbejdspladser.

  Gå videre
 • pexels-photo-3965551-aspect-ratio-540-280

  Ny masterclass for specialvarehandlen

  Nyt Masterclass-forløb for specialvarehandlen i samarbejde med brancheforeninger.

  Gå videre
 • DGL_foerste-hold1-scaled-aspect-ratio-540-280

  Lederuddannelse gør anlægsgartnere klar til fremtiden

  Den "grønne" uddannelse tages godt imod af kursister: "Jeg har fået brugbare redskaber til at trække opgaver i en ny retning."

  Gå videre
 • Ledelse-nyhedsbrev-marts--aspect-ratio-540-280

  3 tips til dig, der er leder/projektleder

  Vores underviser på Den Grundlæggende Lederuddannelse giver sine top-3 guldkorn inden for ledelse.

  Gå videre
 • Webklip_18-1-2023_104923_www.tv2ostjylland.dk_-aspect-ratio-540-280

  Elever samler værnemidler ind til Ukraine

  Værnemidler er blevet indsamlet fra hele 19 skoler fordelt i Jylland.

  Gå videre
 • Vejledning-til-dig-i-job-aspect-ratio-540-280

  Virksomheder efterspørger disse 3 kompetencer

  Virksomheder efterspørger kompetencerne: Digital, tværfaglig og omstillingsparat.

  Gå videre

Har du spørgsmål?