HHX-gymnasiet

DSC04104-scaled-aspect-ratio-1204-594

HHX Business Development

Vil du arbejde med at udvikle strategier og forretningsområder i eksisterende eller egne organisationer? Kan du lide at arbejde sammen med andre, og er du nysgerrig på at lære, hvordan du bliver en god projektleder.

HHX Business Development er en uddannelse for dig, som er god til at undre dig. Du trives i et ambitiøst miljø, hvor du lærer at udvikle organisationer og arbejde målrettet efter organisationens mål. Uddannelsen HHX Business Development kombinerer fagene innovation og afsætning og gør dig i stand til at arbejde procesorienteret med forretningsudvikling.

Studieretningen er en god forberedelse til videreuddannelserne, så hvis du forestiller dig en fremtid inden for forretnings- og produktudvikling, iværksætteri eller konsulent, så er HHX Business Development på HHX-gymnasiet noget for dig.

Forretningsudvikling er noget, du lærer

Du kommer til at arbejde målrettet med projektplanlægning, budgettering og markedsføring i eksisterende og nye virksomheder, og du lærer at tænke innovativt – ikke kun økonomisk, men også socialt og kulturelt. Du dykker ned i disciplinen entreprenørskab, som handler om at omsætte dine skarpe idéer til produkter eller ydelser, der har værdi for andre.

Vi arbejder praksisnært og samarbejder med relevante virksomheder samt Aarhus Universitet for at gøre undervisningen virkelighedsnær, så på studieretningen får du et højt fagligt niveau og en god forståelse af teoriens anvendelse i omverdenen.

Du kan bruge den innovative tankegang på tværs af alle studieretningens fag.

 

Fag

Har du spørgsmål?