For virksomheder

COLOURBOX1070547-scaled-aspect-ratio-1204-594

Opkvalificering af medarbejdere

Er din virksomheds mål at få gladere og dygtigere medarbejdere? At udvikle din forretning? Eller måske mærke sociale mediers magi? Vi har stor erfaring med at udvikle kurser både for og i samarbejde med alle typer virksomheder, uanset størrelse, branche og geografisk placering.

Mange jobs i dag eksisterede ikke, dengang de fleste af os sad på skolebænken med blyant og kladdehæfte. Derfor tilbyder Aarhus Business College kurser og efteruddannelse til dine kolleger, så de nemt og hurtigt kan blive opkvalificeret inden for relevante områder. Vi er ajour med erhvervslivets behov, og vores kurser strækker sig fra
økonomi og it til ledelse og kommunikation. Måske mangler I kompetencer inden for bæredygtig omstilling, Excel, ledelse, sociale medier eller salgsoptimering?

Reel læring, reelt udbytte
Hos os er livslang læring mere end blot et buzz-ord.

Vi ser det som vores opgave at være en ambitiøs uddannelsespartner for virksomheder på nede-på-jorden-måden.

Her finder I ikke fancy betegnelser og corporate sniksnak. I stedet bruger vi kræfterne på at give vores kursister brugbar undervisning og værktøjer, som kan sættes i spil allerede dagen efter. Det er også en af grundene til, at mange virksomheder bruger os igen og igen.

Vi er altid tæt på
Vi ved godt, I har travlt derude. Derfor er vi også tilstede med undervisning online. Holdene og undervisningen bliver skræddersyet til jer og foregår på et niveau, hvor alle kan
være med, og slutter på et niveau, hvor alle er blevet klogere. På Aarhus Business College bliver vi faktisk ret høje af det samspil, vi har med virksomhederne. Det er et af vores kendetegn, at vi altid er tæt på: På telefonen, på undervisningschatten – og på din branche.

Vi har stor erfaring med at udvikle kurser både for og i samarbejde med alle typer virksomheder, uanset størrelse, branche og geografisk placering.

 

Få tilskud og godtgørelse til kurser

Mange af vores kurser er AMU-godkendte forløb, hvor der er tilskud og VEU-godtgørelse. Vi tilbyder også IDV-forløb (Indtægtsdækket virksomhed).

Du kan blive klogere på VEU-godtgørelse her:

Dine muligheder som virksomhed

Bente fra Europcar har deltaget på et lederforløb

Det siger vores samarbejdspartnere

 • Lagkagehuset

  Sisse Baungård Thomsen, Group Head of Learning & Development

  ”Vi samarbejder med Aarhus Business College omkring vores talentudviklingsprogram - programmet har til formål at klæde vores mellemledere på til fremtiden som fx Butikschef. Vi mener de ledelsesmæssige kompetencer er altafgørende for at drive succesfulde butikker med motiverede kollegaer, og det hjælper samarbejdet med Aarhus Business College os med at opnå.”
 • Europcar

  Christoffer Roland Olsen, HR Manager

  ”Vi ønskede en leverandør, som prioriterede at sætte sig ind i vores virksomhed, vores kultur, baggrund og måde at drive forretning på. AABC har igennem hele forløbet formået at sammensætte en samlet løsning, som er målrettet Europcar og vores behov. Vi har fået kvalificeret sparring i forhold til sammensætningen af moduler og opbygning af vores lederforløb. Gennem hele forløbet har vi haft en fremragende underviser, som har været gennemgående på alle moduler, og vi har haft nogle fremragende rammer for undervisningen suppleret med højt serviceniveau."
 • Eventyrsport

  Kenneth Rosenbech, Distriktschef/Uddannelsesansvarlig

  ”Vi går meget op i kundeoplevelsen, samt at de typer af efteruddannelser, vi laver for personale, er relevante for deres dagligdag – det skal helst kunne bruges med det samme og passe ind hos Eventyrsport. I Aarhus Business College får vi en samarbejdspartner, som er tilgængelig og professionel og på forkant med de udfordringer, der måtte være med et kursus. Vi sætter pris på den personlige kontakt hos Aarhus Business College, hvor vi altid har en kontaktperson, som kan hjælpe os videre med de udfordringer, der opstår, eller som vi måtte have brug for hjælp til."

Har du spørgsmål?