Hovedmenu

For virksomheder

COLOURBOX1070547-scaled-aspect-ratio-1204-594

Opkvalificering af medarbejdere

Hos Aarhus Business College finder du kurser, der skaber en mærkbar værdi og forandring for virksomheden.

Få opkvalificeret dine medarbejdere. Vi har stor erfaring med at udvikle kurser både for og i samarbejde med alle typer virksomheder, uanset størrelse, branche og geografisk placering. Vi har et bredt udvalg af kurser og uddannelsesforløb inden for bl.a. it, ledelse, sprog, salg, økonomi og kommunikation.

Mange af dem er AMU-godkendte forløb, hvor der er tilskud og VEU-godtgørelse. Vi tilbyder også IDV-forløb (Indtægtsdækket virksomhed).

Du kan blive klogere på VEU-godtgørelse her:

 

Dine muligheder som virksomhed

Bente fra Europcar har deltaget på et lederforløb

Det siger vores samarbejdspartnere

 • Lagkagehuset

  Sisse Baungård Thomsen, Group Head of Learning & Development

  ”Vi samarbejder med Aarhus Business College omkring vores talentudviklingsprogram - programmet har til formål at klæde vores mellemledere på til fremtiden som fx Butikschef. Vi mener de ledelsesmæssige kompetencer er altafgørende for at drive succesfulde butikker med motiverede kollegaer, og det hjælper samarbejdet med Aarhus Business College os med at opnå.”
 • Europcar

  Christoffer Roland Olsen, HR Manager

  ”Vi ønskede en leverandør, som prioriterede at sætte sig ind i vores virksomhed, vores kultur, baggrund og måde at drive forretning på. AABC har igennem hele forløbet formået at sammensætte en samlet løsning, som er målrettet Europcar og vores behov. Vi har fået kvalificeret sparring i forhold til sammensætningen af moduler og opbygning af vores lederforløb. Gennem hele forløbet har vi haft en fremragende underviser, som har været gennemgående på alle moduler, og vi har haft nogle fremragende rammer for undervisningen suppleret med højt serviceniveau."
 • Eventyrsport

  Kenneth Rosenbech, Distriktschef/Uddannelsesansvarlig

  ”Vi går meget op i kundeoplevelsen, samt at de typer af efteruddannelser, vi laver for personale, er relevante for deres dagligdag – det skal helst kunne bruges med det samme og passe ind hos Eventyrsport. I Aarhus Business College får vi en samarbejdspartner, som er tilgængelig og professionel og på forkant med de udfordringer, der måtte være med et kursus. Vi sætter pris på den personlige kontakt hos Aarhus Business College, hvor vi altid har en kontaktperson, som kan hjælpe os videre med de udfordringer, der opstår, eller som vi måtte have brug for hjælp til."

Har du spørgsmål?