Kurser

COLOURBOX1070547-scaled-aspect-ratio-1204-594

Kurser indenfor salg - bliv bedre til at sælge

På Aarhus Business College tilbyder vi pakkeforløb og kurser inden for salg, der er fleksible og praksisnære til både enkeltpersoner og som skræddersyede ledelsesforløb til virksomheder. På alle vores kurser får du hands-on værktøjer, du eller dine kolleger kan implementere inden for ledelse –  i morgen.

I mange tilfælde kan der søges om godtgørelse til dit salgskursus på Aarhus Business College, også kaldt VEU-godtgørelse.

Se alle pakkeforløb (bestående af flere kurser) og enkeltkurser til privatpersoner i oversigten.

 

Pakkeforløb

Ønsker du et skræddersyet forløb inden for salg?

Salgskurserne er rettet mod sælgere, der vil opkvalificere salgskompetencer, vidensdele og udvide deres erhvervsnetværk.

På kurserne får du indsigt og træning i at strukturere samtalen med kunderne. Endvidere får du viden om, hvordan du kan aflæse forskellige kundetyper og efterfølgende tilpasser din salgsadfærd.  Endelig træner vi, hvordan du med fordel kan håndtere forskellige typer af indvendinger, så du når i mål med dit salg.

Undervisningen er præget af korte teoretiske oplæg, vidensdeling og træning i brug af salgsteknikker der direkte kan overføres til din hverdag. Vores undervisere har stor erfaring fra erhvervslivet og anvender relevante eksempler, der gør det nemt at relatere til din hverdag i virksomheden.  Kurserne har typisk en varighed af to dage og foregår på vores konferencecenter i Skåde.

 

Ønsker du et skræddersyet forløb inden for salg?

Har du spørgsmål til nogle af vores kurser?