For virksomheder

DSC05193-aspect-ratio-1204-594

Rekruttering

Erhvervscentret på Aarhus Business College er bindeleddet mellem virksomheder og elever i Aarhus.

Aarhus Business College er det eneste sted i Aarhus, hvor elever kan lade sig registrere som elevpladssøgende inden for handel, detail, kontor og event.

I Erhvervscenteret rådgiver vi både elever og virksomheder og har løbende kontakt med samtlige elevpladssøgende i Østjylland. Vores konsulenter arbejder med vejledning af elever i deres uddannelse og valg for fremtiden, hvilket giver dem et solidt grundlag for at skaffe den elev, der matcher din virksomheds ønsker og behov.

Konsulenterne kender nemlig elevernes faglige interesser, kompetencer og personlige egenskaber. Årligt registrerer vi ca. 1.000 uddannelsesaftaler.

 

Mød vores elever til Karrieredagen

Karrieredagen 2024 blev afholdt i marts måned. Her deltog flere end 20 virksomheder med det formål at møde potentielt kommende elever. Karrieredagen er et initiativ, der giver jer som virksomhed mulighed for at møde kommende elever og fortælle om, hvad det vil sige at være elev hos jer. Eleverne møder forberedte op og går rundt på de forskellige virksomhedsstande og stiller spørgsmål til jer virksomheder.

Både før og efter karrieredagen afholder vi hver uge speeddating her på EUX-gymnasiet. Speeddating er en kort samtale, hvor I som virksomhed kan møde de elever, der er interesseret i at søge en elevplads hos jer. Speeddating kan både foregå online og fysisk.

Engagerede og nysgerrige elever 

I videoen nedenfor fortæller direktør i STARK Skejby, Jakob Frost, om sin erfaring med at deltage i karrieredagen og have elever fra Aarhus Business College.

Læs mere om speeddating på Aarhus Business College lige her.

Få et godt rekrutteringsgrundlag

Har du spørgsmål?