HHX-gymnasiet

HHX_05__DSC0111-beskaaret-komprimeret-aspect-ratio-1204-594

HHX åbner døre til et hav af muligheder

Med en HHX får du først og fremmest adgang til en lang række videregående uddannelser, ligesom det er tilfældet med det almene og det tekniske gymnasium.

Du skal vælge HHX, fordi uddannelsen klæder dig på til den virkelighed, der venter dig, når du bliver student. Vi trækker nemlig verden ind i klasselokalet hver eneste dag. Vores dedikerede undervisere tilpasser undervisningen efter reelle problemstillinger i samfundet og gør teorien ekstra spændende gennem samspil mellem fag, oplæg, case-arbejde og virksomhedsbesøg – på en måde så din nysgerrighed og kreativitet kommer i spil.

HHX-gymnasiet får dig frem 

HHX giver dig et hav af muligheder efter uddannelsen for at opleve verden eller uddanne dig videre til det, du drømmer om.

Efter HHX kan du læse videre på et universitet og følge din drøm om at blive f.eks. advokat, psykolog, tolk eller noget helt fjerde.

Vil du hellere have lidt færre år på skolebænken, giver HHX dig også adgang til de kortere videregående uddannelser og professionsbacheloruddannelser som f.eks. multimediedesigner, ejendomsmægler, finansøkonom, journalist og lærer.

Disse uddannelser strækker sig over færre år end universitetet, så du er hurtigere ude på arbejdsmarkedet.

Hvad kan du med en HHX?

Eleverne på HHX-gymnasiet drømmer om

 • Caroline, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  ”Jeg vil gerne være advokat, fordi jeg synes, jura er sindssygt spændende. Fagene på HHX synes jeg er fede, fordi de fleste kan relateres til ens egen hverdag og virkeligheden.”
 • Emilie - HHX-gymnasiet - Aarhus Business College

  Emilie, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  Emilie - HHX-gymnasiet - Aarhus Business College
  "Jeg vil gerne være Marketing Manager, fordi jeg tror, det kunne være sjovt at analysere en virksomhed og så udarbejde en markedsføringsplan."
 • Gustav, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg drømmer om at blive selvstændig, fordi jeg gerne vil være min egen chef."
 • Laura, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg vil rigtig gerne være projektleder, fordi jeg rigtig godt lide at have et ansvar, hvor jeg skal hjælpe andre. Jeg vil gerne være med til at transformere forskellige virksomheder."
 • Peter, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg drømmer om at blive ejendomsmægler, fordi jeg elsker at snakke og handle med mennesker. Mit yndlingsfag er afsætning, fordi det er et fag, der skiller sig meget ud i forhold til de fag, man har i grundskolen."
 • Rasmus, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  ”Jeg drømmer om at blive erhvervsjurist, fordi jeg synes, den juridiske metode er spændende. Det er også derfor, erhvervsjura er mit yndlingsfag. Min underviser er virkelig dygtig, og har motiveret mig rigtig meget.”
 • Sofie, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg vil rigtig gerne være erhvervsøkonom, fordi jeg synes, det kunne være spændende at være med til at hjælpe virksomheder med deres økonomi. Mit yndlingsfag er virksomhedsøkonomi, fordi det giver en god fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i og med en virksomhed."
 • Tobias, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Min drøm er at blive økonomidirektør, fordi det er en blanding af ledelsesansvar og økonomi og dermed et alsidigt job."

Tidligere elev, Simon Kristensen

Den yngste hoteldirektør i hotelkæden Scandic

Simon Kristensen er tidligere elev på HHX-gymnasiet og er den yngste hoteldirektør i hotelkæden Scandic.

Han har et godt råd, han ville give sig selv i gymnasiet, hvis han kunne. Hør det i videoen herunder.

Økonomi under uddannelsen