Hovedmenu

EUD for Studenter (EUS)

EUD-S-elev-aspect-ratio-1204-594

Undervisning og fag på EUS

Undervisningen på EUD for Studenter (EUS) foregår online, og det giver dig stor fleksibilitet og frihed, fordi du selv sidder og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, og når du vil. Du møder altså ikke fysisk ind til undervisning på skolen. Det er kun til eksamen, du skal møde fysisk op på skolen.

Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, så står en vejleder naturligvis klar til at hjælpe dig.

Du kan få hjælp og vejledning fra undervisere på alle hverdage. Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstændigt i dit eget tempo og lave opgaver, lige når det passer dig.

Undervisningen er praksisnær. Det betyder, at vi arbejder med virksomheder og cases fra verden omkring os og kobler teori og praksis i alle fag.

»Praksisnær« undervisning

Vi tager udgangspunkt i autentiske problemstillinger målrettet den virkelighed, du vil møde under din elevtid. Det betyder, at du får færdigheder, du kan bruge direkte i din dagligdag.

Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.

Du skal have de merkantile grundfag virksomhedsøkonomi, afsætning og erhvervsinformatik samt det uddannelsesspecifikke fag (USF).

USF er et fag, der direkte afspejler den uddannelsesretning, du har valgt, og indeholder emner, der alle kredser om forskellige aspekter af din valgte uddannelsesretning.

Du kan læse mere om fagene herunder.

Fag på EUS

Har du spørgsmål?