Hovedmenu
Al undervisning på EUS er online. Det giver dig stor fleksibilitet og frihed, fordi du selv sidder og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, og når du vil. Du møder altså ikke fysisk ind til undervisning på Aarhus Business College.
Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til onlineundervisning, og går du i stå eller har brug for hjælp, så står en underviser naturligvis klar til at vejlede dig alle hverdage.
Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstændigt i dit eget tempo og lave opgaver, lige når det passer dig.
I undervisningen arbejder vi med virksomheder og cases fra verden omkring os og kobler det med teori. Vi tager altså udgangspunkt i rigtige problemstillinger, som ligger op ad dem, du vil møde i virkeligheden under din elevtid. Det betyder, at du får færdigheder, du kan bruge direkte i din hverdag.
Du skal have fag som fagene virksomhedsøkonomi, afsætning og erhvervsinformatik samt et uddannelsesspecifikt fag (USF).
På EUS 5 ugers forløb har du 3 fag. Der er en lille forskel i fagene alt efter, hvilken uddannelsesretning, du vælger.
Du får en grundlæggende forståelse for de økonomiske problemstillinger i en virksomhed. Vi kommer hele vejen rundt om de dele, der har betydning for virksomhedens økonomi; fra regnskabsopstilling og -analyse til omkostningsstyring og opstilling af resultatbudgetter.
Faget handler selvfølgelig mest om økonomi, men du lærer også om den del af virksomhedernes dagligdag, som handler om miljø og social ansvarlighed.
Vi ser på markedsforhold, markedsføring og branding. Du lærer om udbud og efterspørgsel og generelle afsætningsmæssige forhold.
Desuden ser vi på marketingmixet, der handler om de parametre, du skal anvende for at analysere en konkurrencesituation og udarbejde en markedsføringsplan.
Faget Erhvervsinformatik C indeholder 3 hovedemner, nemlig Digital myndiggørelse, Erhvervsrettet digital udvikling og Teknologisk handleevne og computational tankegang.
Du skal arbejde med emnerne digital udvikling, sikkerhed og adfærd, digitale artefakter, teknologiforståelse, analyse af digitale artefakter, designudvikling og meget mere.
Forløbet afsluttes med en dokumentationsopgave, der dækker hele pensum. Opgaven er obligatorisk for forløbets gennemførelse, da den er en del af eksamen.
Det uddannelsesspecifikke fag (USF) afspejler den uddannelsesretning, du har valgt, og indeholder emner, der alle kredser om forskellige aspekter af din valgte uddannelsesretning.
Vi starter nye hold på EUS hver 5. uge. Fra april er der opstart på hold hver uge.
Ja, i dine 5 uger på EUS uddannelsen kan du få SU.
I hele din 2-årige elevtid hos en virksomhed får du elevløn. Både når du er på arbejdspladsen og mens du er på skoleophold.
Elevløn er typisk markant højere end SU.
Du kan læse mere om elevløn her.
Studievejleder, EUX-gymnasiet
22497183
lgso@aabc.dk
Uddannelsessekretær, EUX-gymnasiet
25413531
stpe@aabc.dk