EUX Business

EUX_10__DSC0479-scaled-aspect-ratio-1204-594

Sådan foregår undervisningen på EUX-gymnasiet

Vores undervisning er praksisnær. Det betyder, at vi arbejder med virksomheder og cases fra verden omkring os, og vi tager på besøg hos virksomheder.

I mere end 150 år har Aarhus Business College samarbejdet med erhvervslivet om at skabe de bedste uddannelser. Derfor vil du opleve undervisning, som er tæt på virkeligheden. På EUX Business er casearbejde, virksomhedsbesøg, fremlæggelser og gruppearbejde en del af hverdagen. Du har også mulighed for at deltage i rejser og messer.

På EUX Business kobler vi teori og praksis. Det sker, hvad enten faget hedder engelsk, informatik eller virksomhedsøkonomi. Vi har ikke så meget af den traditionelle, tavlebaserede undervisning, da al forskning viser, at du lærer langt mere ved at deltage og have hands-on end ved kun at lytte. Derfor fokuserer vi meget på den individuelle involvering og aktivering af eleverne.

Fag

Mulighed for undervisning online

På EUX-gymnasiet har du mulighed for at tage en del af din EUX Business online.

Du har mulighed for at tage fagene Afsætning C, Erhvervsinformatik C, Virksomhedsøkonomi C, Matematik C og Organisation C online, hjemme foran din computer.

Onlineundervisningen foregår med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.

Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, og når du vil. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, så står en vejleder naturligvis klar til at hjælpe dig.

Du er altså ikke afhængig af at skulle møde på bestemte datoer, men kan derimod arbejde selvstændigt i dit eget tempo og lave opgaver, lige når det passer dig.