HHX-gymnasiet

DSC04146-scaled-aspect-ratio-1204-594

HHX Digital Design & Society

HHX Digital Design and Society er en designfokuseret uddannelse i Aarhus for dig med interesse for menneskers brug af digitale løsninger og samfundets udvikling.

Teknologier udfordrer konstant den måde, vi tænker, forstår og organiserer verden på. På Digital Design & Society dykker vi ned i moderne teknologi og digitale medier, og vi zoomer ind på teknologiens indflydelse på mennesker, kreativitet og design.

Vi ser på, hvordan digitale medier kan påvirke samfundet – f.eks. hvorfor Facebook kan påvirke et præsidentvalg i USA, eller hvorfor digitale design fra tech-giganter som Apple og Google får særlig stor succes.

Bliv klogere på den digitale virkelighed

Studieretningen passer perfekt til dig, der er nysgerrig på samfundet og har lyst til at gå på opdagelse i de kreative muligheder, som digitale medier og brugerflader giver.

Du kommer til at arbejde projektorienteret med samfundsfaglige problemstillinger, hvor du skal idégenerere, tegne skitser og kode egne små applikationer. Desuden får du viden, indsigt og kundskaber inden for det digitale område til bl.a. at kunne arbejde kreativt og innovativt.

Med studieretningsfaget IT A får du mulighed for at arbejde i spændingsfeltet mellem teori og eksperiment, og i kombination med International økonomi A og de øvrige fag får du viden og forståelse for en verden, som konstant forandrer sig.

Fag

Har du spørgsmål?