For virksomheder

Virksomhedshold-aspect-ratio-1204-594

Sammensæt hold med elever

Ansætter I mange elever i din virksomhed?

På Aarhus Business College har I mulighed for at få jeres elever på samme hold, hvor deres uddannelsesforløb bliver specielt tilrettelagt ift. din virksomhed. Det sker gennem et samarbejde mellem jer og underviserne, der skal sikre at eleverne får specialviden om lige netop jeres virksomhed.

I får stor medbestemmelse på forløbets sammensætning og det faglige indhold, hvor vi har stort fokus på fleksibilitet. Det betyder bl.a., at der vil være en vedvarende dialog mellem jer og underviserne, så der hele tiden kan justeres, hvis der sker ændringer hos virksomheden.

Det betyder også, at I kan bestemme om dele af undervisningen skal foregå i virksomheden, om en leverandør skal holde foredrag, om I vil inddrage en af jeres egne undervisere eller noget helt fjerde.

Skræddersyet undervisning

På den måde sikrer vi, at eleverne får praksisnær teoretisk viden på skoleopholdene, der er skræddersyet efter jeres virksomhed og den situation, den befinder sig i.

Det gør eleverne ekstra kompetente, når de skal udføre deres arbejde hos jer, da læringen på skoleopholdene er 100 % relaterbart og relevant i deres hverdag i virksomheden.

 

Har du spørgsmål?