EUS online uddannelse på kun 5 uger

5 ugers forløb online

Uddannelsen tager kun 5 uger og foregår online.

Når du har gennemført dit online EUS forløb på 5 uger, er du klar til at starte som elev hos en virksomhed. Din elevplads kan være inden for detail (butik), handel, kontor eller event. Du bestemmer selv, hvilken retning du vil gå, når du tilmelder dig.

Der er stor efterspørgsel på dygtige elever, og du kan finde elevplads i både store og små samt offentlige og private virksomheder.

Vi har erhvervskonsulenter på Aarhus Business College, der hjælper dig med at finde en elevplads. Hvis det ikke er lykkes dig at finde en elevplads inden du begynder på EUS, så vil en af vores erhvervskonsulenter kontakte dig for at hjælpe dig med at finde en elevplads.

Læs mere om forløbet på EUS online

FAQ om EUS 5 uger online

Guide til tilmelding til EUS 5 uger online forløb

Følg nedenstående steps for at tilmelde dig EUS online

Her får du en guide til, hvordan du tilmelder dig EUS online. Der er billeder nedenunder, der illustrerer de forskellige punkter.

 1. Gå ind på optagelse.dk, klik på den grønne knap under ”Søg uddannelse” og log ind med MitID.
 2. Vælg ”Erhvervsuddannelse, EUD, EUX”
 3. Brug søgefunktionen til at finde den retning, du vil ind på – detail, handel eller kontor. Vær obs på, at du skal vælge den uddannelse, hvor det står ”for elever med stx, hf, htx, eux tekniske udd.”. Herunder er vist eksemplet på, hvordan det ser ud, hvis man vil ind på detail.
 4. Vælg Aarhus Business College som uddannelsessted. Det gør du ved at skrive Aarhus Busi-ness College i søgefeltet eller ved at vælge Aarhus Business College på listen under.
 5. Herefter kommer en lang liste med forskellige startdatoer. Vælg det forløb, der har den start-dato, der passer dig bedst.
 6. Vælg herefter ”Jeg er interesseret i en erhvervsuddannelse med gymnasial
  eksamen (eux)” og klik på næste.
 7. Upload dit eksamensbevis. Hvis dit bevis er relativt nyt, vil det automatisk ligger der. Hvis det ikke gør det, så skal du selv uploade det.
  Det er vigtigt, at du uploader dit bevis, da du ikke kan blive optaget på et EUS-forløb uden det.
 8. Tilføj bilag. Det kan f.eks. være en realkompetencevurdering, hvis du har fået lavet sådan en eller en underskrevet uddannelsesaftale, hvis du har det.
 9. Til sidst skal du oplyse, om du har brug for særlige hjælpemidler. Her klikker du ja eller nej alt efter, hvad der er relevant for dig.
 10. Du kan nu se din ansøgning. For at gennemføre din ansøgning, skal du vælge ”Gennemfør mine ansøgninger”.
 11. Gennemse dine kontaktoplysninger og ret til, hvis noget er forkert. Det er vigtigt, at det er de rigtige oplysninger, da du modtager bekræftelsen på din tilmelding på mail. Herefter vil alle infor-mationer komme i e-boks.
 12. Du kommer herefter til en opsummering, hvor du kan se alle dine indtastede oplysninger. I bunden vælger du igen ”Gennemfør mine ansøgninger”.
 13. Du bliver bedt om at godkende med MitID.
 14. Tillykke, din ansøgning er gennemført og du får en kvittering.

Du er velkommen til at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp. Du kan se kontaktoplysninger under guiden til tilmelding til EUS.

Se en videoguide til tilmelding

Har du spørgsmål?