HHX-gymnasiet

Berlin-scaled-aspect-ratio-1204-594

Studieture er en del af HHX

Uanset hvilken studieretning du vælger på HHX-gymnasiet, så kommer du på en spændende studietur til udlandet enten i eller udenfor Europa.

På HHX-gymnasiet har vi et mål om at uddanne, udfordre og udvikle eleverne til en global fremtid, så alle rejser byder på fagligt, kulturelt og socialt indhold, der er med til at gøre undervisningen aktuel og levende.

Virksomhedsbesøg og kulturoplevelser 

En studietur er nemlig noget helt andet end en charterrejse, idet din underviser har forberedt et program, der fx giver dig et indblik i landets mest spændende virksomheder eller største kulturelle seværdigheder.

Nogle studieretninger har en længerevarende studietur på f.eks. 14 dage i Asien eller et ophold på en sprogskole i udlandet. Andre studieretninger tager til en europæisk hovedstad eller et finanscentrum.

Praktisk information

Hvad laver man på en studietur?

I efteråret 2023 sendte vi vores Global Marketing-klasser fra HHX-gymnasiet til Vietnam, hvor de bl.a. fik undervisning på universitet i Ho Chi Minh City. I videoen nedenfor, der er lavet af universitetet, kan du få et indblik i, hvad studieturen bød på af både sociale, kulturelle og faglige aktiviteter.