Hovedmenu

EUD Business

EUD_08__DSC0679-scaled-aspect-ratio-1204-594

Hvad er EUD Business?

Kom hurtigt ud i erhvervslivet og start din karriere

EUD Business er en del af EUX-gymnasiet. På EUD Business stiller vi skarpt på dine evner og det, du gerne vil arbejde med, allerede mens du går i skole. Du bliver godt klædt på til en karriere inden for Handel, Detail, Event eller Digital Handel.

Det første år går du i skole på gymnasiet og har dine fag. Du møder både velkendte og nye fag, hvor vi kobler teori og praksis. Alle fag tager udgangspunkt i virkeligheden og ruster dig til en fremtid i erhvervslivet. I løbet af din skoletid skal du vælge en uddannelsesretning, du vil specialisere dig inden for.

De sidste to år kommer du ud i en virksomhed og får rigtig joberfaring fra det virkelige liv. Her får du lov til at prøve alt det af, du har lært i skolen, samtidig med at du løbende lærer nyt hos virksomheden.

Uddannelsens opbygning

 • 1

  6-12 måneder i skole

  6-12 måneder i skole

  De første 6-12 måneder på EUD Business går du i skole. Her får du grundforløbet til din faglige erhvervsuddannelse.

 • 2

  To år i lære hos en virksomhed

  To år i lære hos en virksomhed

  De to sidste år af din EUD Business er du i lære hos en virksomhed. Det kalder vi hovedforløbet. Her kan du uddanne dig inden for Handel, Detail/Butik, Kontor, Digital handel eller Event. Du har din hverdag hos en virksomhed, men i løbet af de to år er du tilbage på skolen i kortere perioder. Her får du ny viden og teori, som du kan tage med ud i virkeligheden på din arbejdsplads.

 • 3

  Færdiguddannet

  Færdiguddannet

  Når du har været elev i en virksomhed i to år er du færdiguddannet og kan søge et arbejde.

  Det vil sige, at du efter maksimalt tre års kombineret skole og elevtid er færdiguddannet og klar til at begynde din karriere i erhvervslivet.

Uddannelsesretningerne på EUD Business

Har du spørgsmål?

Tag fat i en af vores studievejledere.

Aktuelt

 • To-glade-elever-paa-EUX-Gymnasiet-aspect-ratio-540-280

  Besøg vores gymnasier

  Er du nysgerrig på, hvilke gymnasier, vi har på Aarhus Business College, og hvad de kan tilbyde dig? Deltag til et af vores arrangementer eller lav en aftale om besøg.

  Gå videre
 • AABC_Erhvervsvejledere_062-aspect-ratio-540-280

  Tag godt imod jeres nye elever

  Skal du snart byde nye elever velkommen? Et miljø, hvor jeres elever trives, skaber vækst og styrker jeres tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere.

  Gå videre
 • cliff2-aspect-ratio-540-280

  Formand for HK Handel er ny næstformand i bestyrelsen

  Cliff Præstegaard, som er formand for HK Handel Østjylland, er ny næstformand i den øverste ledelse hos Aarhus Business College.

  Gå videre
 • IMG_8051-scaled-aspect-ratio-540-280

  Et nyt skoleår er i gang

  Gangene på HHX-gymnasiet og EUX-gymnasiet vrimler igen med unge mennesker. August er måneden, hvor vi tager imod en masse nye, spændte elever.

  Gå videre
 • Revisionsassistent-scaled-aspect-ratio-540-280

  Den bedste samarbejdspartner

  Ifølge en national analyse er Aarhus Business College den erhvervsskole, som virksomheder oplever det bedste samarbejde med ift. elever i lære.

  Gå videre
 • HHX-aspect-ratio-540-280

  Skolestart august 2023

  D. 8. august 2023 starter et nyt skoleår op for HHX-elever og elever på EUX og EUD Business. EUD10 har skolestart d. 14. august 2023.

  Gå videre
 • EUX_Dimission_08-1-aspect-ratio-540-280

  En festtid

  I sidste uge blev der afholdt dimissioner rundt på vores afdelinger. Masser af elever færdiggør også deres fagprøver i denne tid.

  Gå videre
 • tuder-aspect-ratio-540-280

  Tillykke til alle studenter!

  I disse dage er vores gymnasier fyldt med glade studenter. Se nogle af de skønne øjeblikke i vores billedgalleri.

  Gå videre
 • Elev-i-butik-EUX-Gymnasiet--aspect-ratio-540-280

  Afslag

  Grundskoleelever får i maj besked om, hvilken ungdomsuddannelse de er optaget på. Mens mange får en melding om, at de skal begynde på deres foretrukne uddannelse, får en del også at vide, de ikke har fået plads det sted, de drømte om.

  Gå videre
 • True-North-aspect-ratio-540-280

  Mental sundhed på skoleskemaet

  ​Vi er enormt stolte af samarbejdet med Matas A/S - og det er der rigtig mange grunde til. Én af dem er, at de altid går et ekstra skridt. Denne gang vedrører det mental sundhed blandt unge.

  Gå videre