Hovedforløb

Offentlig-administration-aspect-ratio-1204-594

Digital Handel - B2B

Vil du arbejde med online salg mellem virksomheder? Drømmer du om at udvikle webshops eller anvende sociale medier med henblik på øget salg? Synes du, kunderejser er spændende? Så er Digital handel måske det rigtige valg for dig.

På uddannelsen lærer du om kundeoplevelsen, købsadfærd, optimering af webshoppen, e-handel, og du får en forståelse for mulighederne i omnichannel.

Desuden kommer vi omkring sociale medier og online markedsføring samt analyse af webshoppens performance samt lager- og indkøbsoptimering blandt meget andet. Du får altså digital forretningsforståelse og lærer om digitalt salg og digital kundeservice. Du lærer også at arbejde med virksomhedens digitale platform og tilpasse den ud fra, hvad du ved om kundernes behov.

Moduler

Valgfag

Udtalelse fra samarbejdspartner

 • Shark & Co.

  Dennis Houmann Dinesen, Chief Digital Marketing Officer

  ”Når vi tager elever ind hos Shark & Co., har vi en klar ambition: Vi vil uddanne morgendagens talenter, som med tiden skal blive førende indenfor digital markedsføring – i vores virksomhed selvfølgelig. Faktisk uddanner vi elever, der bliver så dygtige, at vi virkelig ikke ville have lyst til at møde dem hos konkurrenterne efter endt elevtid. Det kræver tid, opmærksomhed og ressourcer, og dem allokerer vi gerne her hos Shark & Co. Vores elever bliver taget i hånden, når de har brug for det, og samtidig kastet ud på det dybe vand, når de er klar – altid med en redningskrans lige i nærheden.”

Studietur til Texas med hovedforløbet

Som elev på en af vores kontoruddannelser har du mulighed for at komme på en 2-ugers studietur og gå i skole på Austin Community College i Texas. Studieturen består både af undervisning, virksomhedsbesøg og kulturelle oplevelser.

Se en video her fra studieturen til Texas, hvor elever og undervisere giver indblik i oplevelser og aktiviteter.

Læs om Marius' besøg i Texas

Karrieremuligheder for digital handelselev

E-handelsmarkedet er i konstant vækst, og det gør jobmulighederne inden for digital handel rigtig gode. Nogle af de jobtitler, du kan få med denne uddannelse, er f.eks.:

 • E-commerce Assistant
 • Customer Care Coordinator
 • Web Assistant
 • Logistikkoordinator
 • Content manager
 • Marketing Assistant
 • Business Unit Coordinator