HHX-gymnasiet

DSC04514-scaled-aspect-ratio-1204-594

HHX Global Marketing

Ligger dine fremtidsdrømme udenfor Danmarks grænser? Kan du se dig selv læse på et universitet i udlandet eller måske arbejde i en international virksomhed?

HHX Global Marketing er en international studieretning for dig, som kan lide både økonomiske og kommunikative fag.

Dele af undervisningen på HHX Global Marketing foregår på engelsk, og det er derfor også en uddannelse for dig, som er god til og godt kan lide det engelske sprog.

Passer HHX Global Marketing til dig?

Du er målrettet og glad for faglige udfordringer. Du vil gerne vide mere om internationale forhold, fremmede kulturer, marketing på et internationalt niveau og det globale marked.

Du skal være god til engelsk på forhånd, da afleveringer, undervisning og diskussioner foregår på engelsk i flere fag. Det gælder fagene Marketing A og International Economics A. Begge fag indgår desuden i et tæt samarbejde med faget Engelsk A.

Du lærer om sammenhænge mellem sprog, kultur og økonomi, og derfor kan du bedre forstå den tilbagevendende globalisering og dens konsekvenser. Retningen giver dig desuden en klar fordel, hvis du senere tager en uddannelse, hvor undervisningen foregår på engelsk.

Fag

Har du spørgsmål?