Hovedforløb

Materialist-hovedforloeb-aspect-ratio-1204-594

Materialist

Har du en naturlig interesse for hudpleje, kosmetik, helsekost og børneplejeartikler? Er du vild med at hjælpe kunder frem til den helt rigtige løsning?

Som elev i materialistbranchen vil du komme til at arbejde i en branche, der er i en konstant udvikling. Du vil blive ekspert på mange forskellige områder og komme i berøring med emner som butiksprofil, butikskoncept og butiksøkonomi. Det betyder, at du gennem din tid på materialistuddannelsen vil få en bred viden om branchen i sin helhed.

Moduler

Valgfag

Udtalelse fra samarbejdspartner

  • Matas

    Bente Vejvad, HR Support

    ”Uddannelsen giver dig en solid, teoretisk og praktisk viden om blandt andet kundebetjening, vejledning, salgsteknikker og et bredt produktkendskab. Matas har en klar målsætning om at give den bedste uddannelse inden for detailhandel. Vi bruger mange ressourcer på at uddanne materialister med henblik på selv at få glæde af dem i fremtiden.”

Karrieremuligheder som materialist

Der er gode muligheder for at gøre karriere inden for de kæder, som branchen omfatter. Nogle foretrækker at gå salgsvejen med kunder og varer i centrum, mens andre vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse af butikken. Du kan også uddanne dig som oplæringsansvarlig, kampagneansvarlig, stedfortræder og leder i branchens butikker.