Hovedforløb

279562778_5769218706426741_8326687120869483268_n-aspect-ratio-1204-594

Blomsterdekoratør

Er du vild med blomster? Har du lyst til at bruge dine hænder og skabe noget unikt hver dag?

Som blomsterdekoratør bruger du din kreativitet hver dag til at lave lækkert binderi, varepræsentationer og til pasning af blomster – det er kun din fantasi, der sætter grænser.

På blomsterdekoratøruddannelsen lærer du at mestre håndværket som blomsterdekoratør, og du bliver klædt på til at kunne rådgive kunder, sammensætte buketter og lave sammenplantninger. Desuden bliver du trænet i at lave større blomsterdekorationer og udsmykninger til f.eks. kirker og andre rum. Du vil også lære om salgsteknikker og kundeservice.

Moduler

Valgfag

Studietur til Texas med hovedforløbet

Som elev på en af vores kontoruddannelser har du mulighed for at komme på en 2-ugers studietur og gå i skole på Austin Community College i Texas. Studieturen består både af undervisning, virksomhedsbesøg og kulturelle oplevelser.

Se en video her fra studieturen til Texas, hvor elever og undervisere giver indblik i oplevelser og aktiviteter.

Læs om Marius' besøg i Texas

Karrieremuligheder som blomsterdekoratør

Der er gode muligheder for at gøre karriere inden for de kæder, som branchen omfatter. Nogle foretrækker at gå salgsvejen med kunder og blomster i centrum, mens andre vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse af butikken. Der er også mulighed for at starte egen butik.