Hovedforløb

received_792018358670807-aspect-ratio-1204-594

Byggemarked

Er du interesseret i at arbejde med materialer til forbedring og fornyelse af boligen både indvendig og udvendig? Og synes du, det er fedt at finde de helt rigtige produkter og løsninger til kundernes projekter?

Som elev i et byggemarked er du omgivet af spændende produkter som f.eks. værktøj, maling, haveredskaber og isenkram mv. Du skal ikke kun kunne sælge produkterne og redskaberne, men også have overblik til at rådgive kunderne i forhold til de mange forskellige varegrupper.

Du lærer om branchen i sin helhed, men du får også masser af viden om butiksprofil, butikskoncept, butiksøkonomi og varens vej fra producent til forbruger.

Moduler

Valgfag

Karrieremuligheder for elev i byggemarked

Som uddannet salgsassistent i et byggemarked er der gode muligheder for at gøre karriere inden for de mange kæder, branchen omfatter. Nogle foretrækker at gå salgsvejen med kunder og varer i centrum, mens andre vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse. Der er også mulighed for at gøre karriere på diverse kædekontorer, ligesom der kan være fine muligheder som kørende sælger hos de mange leverandører i branchen.