Hovedforløb

Moebelhandler-aspect-ratio-1204-594

Møbelhandler

Er du vild med møbler, boligindretning, stil og design? Og har du lyst til at arbejde med salg?

Møbelbranchen er en interessant branche, der spænder over alt lige fra kostbare designermøbler til mere prisvenlige discountprodukter.

Du kommer til at arbejde med branchen som helhed og lærer om emner som butiksprofil, butikskoncept, personligt salg, butiksøkonomi og en masse spændende produkter. Udviklingen går stærkt både på det danske og det internationale marked, og derfor er det vigtigt, at butikkerne hele tiden afspejler tidens trends og er tilpasset markedsforholdene.

Du vil i løbet af din tid som elev lære om kendte og nye produkter inden for branchen, så du vil være i stand til at rådgive dine kunder. Gennem dette produktkendskab vil du udvikle dig som sælger, lære salgsteknikker og finesser.

Moduler

Valgfag

Karrieremuligheder som møbelhandler

Som uddannet salgsassistent i møbelbranchen er der gode muligheder for at gøre karriere inden for de mange kæder, branchen omfatter. Nogle foretrækker at gå salgsvejen med kunder og varer i centrum, mens andre vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse af butikken.

Der er også mulighed for at gøre karriere på diverse kædekontorer, ligesom møbelbranchen rummer fine muligheder i udlandet. Endelig er der mulighed for at starte egen butik.

Studietur til Texas med hovedforløbet

Som elev på en af vores kontoruddannelser har du mulighed for at komme på en 2-ugers studietur og gå i skole på Austin Community College i Texas. Studieturen består både af undervisning, virksomhedsbesøg og kulturelle oplevelser.

Se en video her fra studieturen til Texas, hvor elever og undervisere giver indblik i oplevelser og aktiviteter.

Læs om Marius' besøg i Texas