Hovedforløb

20221011_113801-scaled-aspect-ratio-1204-594

Guld, sølv og ure

Er du vild med guld, sølv, diamanter, farvesten og kulturperler? Er du interesseret i at arbejde i en branche, der på den ene side følger tidens trends, alt imens den på den anden side har rødder i gamle håndværkstraditioner?

Guldsmedebranchen er en interessant branche, der spænder over alt lige fra kostbare smykker i ædle metaller, sjældne farvesten og diamanter til mindre kostbare smykker i uædle metaller, synteser og imitationer.

På smykkedesigneruddannelsen lærer du om smykker og ædle metaller, og du bliver klædt på til at kunne rådgive kunder. Du vil også lære om salgsteknikker, kundeservice og hvordan du betjener og vejleder kunder.

Moduler

Valgfag

Karrieremuligheder

En uddannelse inden for guldsmedebranchen kan føre vidt, hvis du er ambitiøs og målrettet. Nogle foretrækker at gå salgsvejen med kunder og varer i centrum, mens andre vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse af butikken. Der er også mulighed for at starte egen butik.

Studietur til Texas med hovedforløbet

Som elev på en af vores kontoruddannelser har du mulighed for at komme på en 2-ugers studietur og gå i skole på Austin Community College i Texas. Studieturen består både af undervisning, virksomhedsbesøg og kulturelle oplevelser.

Se en video her fra studieturen til Texas, hvor elever og undervisere giver indblik i oplevelser og aktiviteter.

Læs om Marius' besøg i Texas