Hovedforløb

Isenkram-aspect-ratio-1204-594

Isenkræmmer

Er du vild med køkkenudstyr, brugskunst, boligtekstiler, tidens trends og stil? Og har du lyst til at hjælpe kunder med at finde det helt rigtige produkt til netop deres hjem?

Som uddannet salgsassistent i branchen isenkræmmer vil du komme til at arbejde med branchen som helhed samt lære om emner som butiksprofil, butikskoncept, personligt salg, butiksøkonomi og en masse spændende produkter.

Udviklingen går stærkt, og derfor er det vigtigt, at butikkerne hele tiden tilpasser sig, og at du ved hvordan. Du vil i løbet af din tid som elev lære om kendte og nye produkter inden for branchen, så du vil være i stand til at rådgive dine kunder. Gennem dette produktkendskab vil du udvikle dig som sælger, lære salgsteknikker og finesser.

Moduler

Valgfag

Karrieremuligheder for salgsassistent i branchen isenkræmmer

Der er gode muligheder for at gøre karriere inden for de mange kæder, branchen omfatter, både i Danmark og i udlandet. Nogle foretrækker at gå salgsvejen med kunder og varer i centrum, mens andre vælger at forfølge en drøm om at arbejde med drift og ledelse af butikken. Det er også muligt at starte egen butik.

Studietur til Texas med hovedforløbet

Som elev på en af vores kontoruddannelser har du mulighed for at komme på en 2-ugers studietur og gå i skole på Austin Community College i Texas. Studieturen består både af undervisning, virksomhedsbesøg og kulturelle oplevelser.

Se en video her fra studieturen til Texas, hvor elever og undervisere giver indblik i oplevelser og aktiviteter.

Læs om Marius' besøg i Texas