Hovedmenu

Hovedforløb

Speditionsbranchen-aspect-ratio-1204-594

Spedition og shipping

Synes du, det er spændende at få en vare fragtet fra A til B? Vil du gerne vejlede kunder i forskellige transportopgaver og tage hensyn til geografiske og kulturelle forhold? 

Som elev i speditions- og shippingbranchen arbejder du selvstændigt med forskellige transportopgaver.

Du lærer at vurdere og vejlede kunderne ud fra ønsker og behov og at tage hensyn til geografiske og kulturelle forhold. Det er en naturlig del af uddannelsen at arbejde med internationale transporter, retslige regler, aftaler og diverse tolddokumenter.

Moduler

Valgfag

Talentspor-akademiniveau

Dét siger vores elever

  • Elev inden for Spedition og shipping

    Lisa, elev

    Lisa, elev på spedition og shipping, hovedforløb, aarhus business college
    "At læse på spedition og shipping-uddannelsen giver et godt og bredt indblik i hele logistikverdenen og transportbranchens betydning for det globaliserede samfund. At være ude i praktik er en fantastisk måde at lære på, hvis man, som jeg selv, ikke bryder sig om at sidde på skolebænken. Det giver en god forståelse for det fag, man arbejder i, når man til daglig løser forskellige praktiske opgaver gentagne gange og på den måde får teorien ind gennem fingrene."

Karrieremuligheder for speditørelev og shippingelev

Du kan blive ansat i en speditionsvirksomhed, hvor du arbejder med nationale og internationale opgaver i forhold til formidling, service og sagsbehandling i forbindelse med ydelser inden for transport. Desuden har du flere muligheder for at efteruddanne dig og bl.a. blive transportkonsulent eller transportchef.