Aarhus
Business College
HovedforløbNyhederRevisionselever fra hele landet kommer til Aarhus Business College

Revisionselever fra hele landet kommer til Aarhus Business College

Skrevet af liro fredag d. 18. maj 2018

I samarbejde med SEGES Akademi udbyder Aarhus Business College en uddannelse til alle revisorassistent-elever i Dansk Landbrugsrådgivning. Uddannelsen giver landbrugsfaglig viden og branchekendskab.

Aarhus Business College har længe afviklet hovedforløbsuddannelse til revisorassistenter. Nu kan skolen præsentere et nyt samarbejde med SEGES Akademi, der er uddannelsesafdeling under Dansk Landbrugsrådgivning (DLBR). Fra august 2018 skal Aarhus Business College i samarbejde med SEGES Akademi uddanne revisionselever, som kommer fra hele landet.

”Det er enormt fedt. SEGES Akademi og Dansk Landbrugsrådgivning er en fantastisk samarbejdspartner,” siger Mette Gebert Sutherland, uddannelseschef ved Aarhus Business College.

Aftalen kom i hus for et par uger siden, efter at SEGES Akademi havde været rundt i landet for at besøge forskellige skoler i Danmark.

”Vi ved, at de har været rundt på konkurrerende skoler, som gør det rigtig godt. Så det var dejligt, da de skrev tilbage, at der ikke var tvivl om, at det var absolut her, de ville sende deres elever. Det er altid svært at sige, om man er bedre end andre skoler, men i det her tilfælde var det jo kunden, som bestemte. Det er jeg stolt af,” siger Mette Gebert Sutherland.

Uddannelsens opbygning

Uddannelsen henvender sig til alle revisorassistentelever ansat i DLBR, som starter deres uddannelse i sensommeren eller efteråret 2018. Forløbet består af fem ugers obligatorisk undervisning, som eleven kan gennemføre på Aarhus Business College eller den lokale erhvervsskole. Dernæst følger tre ugers undervisning på lukket DLBR-hold på Aarhus Business College i Aarhus. Forløbet afsluttes med en fagprøve med landbrugsfaglig censor.

Undervisningen vil finde sted hos Aarhus Business College i alle tre skoleuger, hvor eleverne får et skræddersyet program. Der vil være mulighed for, at de kan bo på skolehjem i Skåde ved Aarhus.

Mette Gebert Sutherland håber, at samarbejdsaftalen er langsigtet.

”Vi ved af erfaring, at når eleverne kommer her, så spredes budskabet. Og det tager de med sig tilbage til virksomhederne. Så når vi får sådan nogle gode nyheder om en samarbejdsaftale, er det simpelthen fedt.”

Fristen for at tilmelde elever er d. 4. juni 2018

Uddannelsens faglige indhold

På uddannelsen undervises der i følgende valgfag samt en fagprøve:

  • Virksomhedsbeskatning + Udvidet moms og afgifter
  • Eksternt regnskab II + Skattemæssige afskrivninger
  • Budgettering + Produktionsøkonomi + Intro til fagprøven

Relaterede nyheder


Forsvarsministeren besøger elevers konference

Forsvarsministeren besøger elevers konference

Skrevet af signe

Lægesekretærelever på Aarhus Business College – Handelsfagskolen har selv arrangeret konferencen ”Krigens Stemmer”. Forsvarsminister Trine Bramsen er en af dagens fire foredragsholdere.

Læs mere
Vibeke er Danmarks bedste blomsterdekoratør-elev

Vibeke er Danmarks bedste blomsterdekoratør-elev

Skrevet af signe

Vibeke Bak Søndergaard kan noget helt særligt med blomster. Hun er netop blevet kåret som danmarksmester ved DM i Skills.

Læs mere