Hovedmenu

Aktuelt

AABC_Erhvervsvejledere_062-aspect-ratio-1204-594

Tag godt imod jeres nye elever

Et miljø, hvor jeres elever trives, skaber vækst og styrker jeres tiltrækning og fastholdelse af medarbejdere.

I dagens moderne arbejdsmiljø er det afgørende at tage godt imod nye elever. Disse talenter bringer et frisk perspektiv og innovative idéer til virksomheden, samtidig med at de er fulde af energi og entusiasme. En vellykket integration af jeres elever vil ikke kun sikre elevernes trivsel og produktivitet, men også styrke jeres evne til at tiltrække og fastholde fremtidens erhvervsstjerner på lang sigt.

Vores erhvervskonsulent, Peter Ostenfeldt, kommer nedenfor med sine fem bedste råd til, hvordan du kan lykkes med at integrere nye elever og unge medarbejdere. Hvis du har fokus på disse råd, er du på rette vej til at skabe et miljø, hvor jeres elever trives og bidrager til virksomhedens succes. Husk, at den velkomst og støtte, du giver dem, vil sætte tonen for deres oplevelse og engagement på arbejdspladsen.

Nøglen er at skabe en inkluderende kultur, hvor de unge medarbejdere føler sig værdsat og velkommen. Det er investeringen værd, da det ikke kun vil gavne eleverne, men også bidrage til at skabe en dynamisk og konkurrencedygtig virksomhedskultur. Så gå videre og tag godt imod de nye unge talenter – de kan blive virksomhedens fremtidige stjerner!, fortæller erhvervskonsulent hos Aarhus Business College, Peter Ostenfeldt.

5 veje til at skabe den bedste oplevelse for jeres elever

Har du spørgsmål til jeres elevrekruttering?

Aktuelt

 • IMG_7687-scaled-aspect-ratio-540-280

  2 fagprøvepriser til – stimen fortsætter

  Det er kun et par uger siden, vi vandt seneste fagprøvepris. Nu gør vores seje elever det igen, denne gang inden for detail.

  Gå videre
 • L0A9452-aspect-ratio-540-280

  Nytænkende og hjælpsom økonomielev vinder fagprøvepris

  Elev fra Aarhus Business College vinder fagprøvepris, der har fokus på grøn omstilling i en mindre motorfabrik.

  Gå videre
 • texas-scaled-aspect-ratio-540-280

  Hovedforløbselever snart på vej mod Texas

  Snart skal et nyt kuld hovedforløbselever til Texas fra alle vores uddannelsesretninger. I forvejen har 328 været afsted.

  Gå videre
 • cliff2-aspect-ratio-540-280

  Formand for HK Handel er ny næstformand i bestyrelsen

  Cliff Præstegaard, som er formand for HK Handel Østjylland, er ny næstformand i den øverste ledelse hos Aarhus Business College.

  Gå videre
 • DI_HK_Fagproeveprisen_2023_0634-aspect-ratio-540-280

  Østjysk Mærsk-elev vinder fagprøvepris

  Mærsk-elev fra Aarhus Business College, Sofie Smærup Jeppesen, løb med DI's og HK's Fagprøvepris 2023 for spedition og shippingelever.

  Gå videre
 • Virksomhedshold-aspect-ratio-540-280

  Nyt bæredygtighedsfag er ”superrelevant”

  Nyt bæredygtighedsfag vækker begejstring for elever, som er på vej ud i virksomheder med nye ESG-lovkrav fra nytår.

  Gå videre
 • Revisionsassistent-scaled-aspect-ratio-540-280

  Den bedste samarbejdspartner

  Ifølge en national analyse er Aarhus Business College den erhvervsskole, som virksomheder oplever det bedste samarbejde med ift. elever i lære.

  Gå videre
 • Feriebillede-aspect-ratio-540-280

  Få det bedste ud af ferien

  Her er 3 gode råd til, hvordan du får det bedste ud af din ferie, så du også kommer godt fra start, når hverdagen igen kalder.

  Gå videre
 • EUX_Dimission_08-1-aspect-ratio-540-280

  En festtid

  I sidste uge blev der afholdt dimissioner rundt på vores afdelinger. Masser af elever færdiggør også deres fagprøver i denne tid.

  Gå videre
 • Elev-i-butik-EUX-Gymnasiet--aspect-ratio-540-280

  Afslag

  Grundskoleelever får i maj besked om, hvilken ungdomsuddannelse de er optaget på. Mens mange får en melding om, at de skal begynde på deres foretrukne uddannelse, får en del også at vide, de ikke har fået plads det sted, de drømte om.

  Gå videre