Aarhus
Business College
HovedforløbNyhederAarhus Business College lancerer ny outdoorlinje

Aarhus Business College lancerer ny outdoorlinje

Skrevet af tinie tirsdag d. 13. april 2021

Fra august 2021 bliver det muligt at specialisere sig inden for outdoor, når man tager fagretningen som salgsassistent på Aarhus Business College.

Der er godt nyt for elever på Aarhus Business College, hvis hjerter banker lidt ekstra for den gode udendørsoplevelse.

For til august bliver det muligt at søge ind på en helt ny outdoorretning på uddannelsen som salgsassistent. En retning, der giver fortrolighed med produkter til udendørs eventyr, og som fokuserer på alt lige fra materialeforståelse til korrekt brug af gear og grej.

Et skarpere fokus giver bedre elever

Tidligere har man skullet tage sportslinjen for at få undervisning i outdoorelementer. Men med nye linje, som er udviklet i samarbejde med outdoorbranchen og fagfolk fra bl.a. Eventyrsport og Outdoor Xperten, zoomes der nu helt ind på outdoordelen. Og for retailchef for Eventyrsport, Emil Holtet Søgaard, er der slet ikke tvivl om værdien af den beslutning.

”Vi beskæftiger os ikke med fodboldstøvler og ketchere, så det har ingen værdi for os, at vores elever bliver oplært i det. Til gengæld vil en ren outdoorlinje gøre kvaliteten af eleverne bedre, fordi vi får nogle ind, som brænder for outdoor fra start af. Så på den måde bliver undervisningen meget mere relevant for os,” siger han.

Og det er Mie Hentze enig i. Hun er elev hos Fjällräven Store i Aarhus, som er en del af Eventyrsport, og til sommer er hun færdig som salgsassistent. Skulle hun vælge uddannelsesretning i dag, faldt valget helt sikkert på den nye outdoorlinje.

”Jeg ved efter min tid hos Fjällräven, hvor meget produkterne og materialeforståelsen er i fokus. Dét, kombineret med muligheden for at få afprøvet produkterne ude i virkeligheden, giver en meget bedre vejledning af kunden og giver os som salgsassistenter en langt større troværdighed ude i butikkerne,” siger hun.

Dermed får outdoorlinjen samme grundsten, som de øvrige uddannelser på Aarhus Business College – nemlig omsætningen af viden til praksis. Hos Eventyrsport var det også et afgørende punkt for samarbejdet med Aarhus Business College, siger Emil Holtet Søgaard.

”Valget på Aarhus Business College faldt meget naturligt, da vi har hovedsæde i Aarhus, og så var kemien i top og vores forståelser for, hvorfor og hvordan man har elever i en detailkæde fuldstændig ens. Så nu glæder vi os bare rigtig meget til at få eleverne hjem fra et forløb sprængfyldt med ny viden, som de så kan prøve af i praksis og hjælpe vores kunder ud på eventyr.”

Læs mere om den nye outdoorlinje lige her

Relaterede nyheder


Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Hovedforløbselev tildeles Hedorfs uddannelsespris

Skrevet af broh

Læs mere
Elever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Elever hædres med Handelsungdommens Uddannelseslegat

Skrevet af broh

Elever fra Aarhus Business College modtager Handelsungdommens Uddannelseslegat for deres særlige indsatser.

Læs mere