IMG_5176-aspect-ratio-1204-594

Arrangement: Sabbatår - og hva' så?

Hvorfor tager flere unge sabbatår - og hvorfor tager flere unge flere sabbatår end tidligere?

Der er sket en forandring, når det kommer til sabbatår. Flere unge vælger flere sabbatår, og hver sjette student er efter 10 år endnu ikke videre i uddannelse. Til dette arrangement “Sabbatår – og hva’ så?”, er vi nysgerrige på, hvad der er i spil hos de unge, så vi kan blive klogere på, hvordan vi bedst forstår og rækker ud til dem under deres sabbatår – som samfund, uddannelsesinstitution, forælder og virksomhed.

Hvem taler?

Der vil være et panel bestående af en psykolog, en repræsentant fra en virksomhed og selvfølgelig også de unge selv, så vi kan få et kig ind i de overvejelser, muligheder og udfordringer, der fylder hos de unge sabbatister. Der er mulighed for at stille spørgsmål til paneldeltagerne.

Arrangementet afholdes i samarbejde med BSS/Aarhus Universitet.

Tilmeld dig

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet.

(hvis du vil tilmelde flere, skal du lave en tilmelding pr person)

En del af noget større: "Ungeliv"

Dette arrangement er nr. 3 i rækken. På Aarhus Business College har vi valgt at dedikere 2024-25 til at blive endnu skarpere på unge. Vi holder derfor en række arrangementer, der belyser ungeliv på forskellig vis og fra forskellige perspektiver. Målet er at blive klogere på de unge, og hvordan vi som uddannelsesinstitution understøtter dem bedst muligt, men også hvordan virksomhed, vejledere og forældre hjælper dem bedst.

Læs mere her