Melissa-aspect-ratio-1204-594

Arrangementsrække med fokus på "Ungeliv"

Arbejder du med unge eller interesserer du dig for ungeliv? Måske i forbindelse med uddannelse, trivsel eller rekruttering? Så tag del i arrangementerne på Aarhus Business College og bliv klogere på nutidens unge - sammen med os.

På Aarhus Business College forholder vi os altid til de unge. Både når det kommer til trivsel, udfordringer, muligheder, rammer og mange andre sammenhænge. De er vigtige og især for os som uddannelsesinstitution, samfundet generelt og fremtiden.

Derfor har vi valgt at dedikere 2024-25 til at blive endnu skarpere på unge. For med den teknologiske udvikling og usikkerhed i verden har de ændret sig, og det betyder, at der er noget, vi skal begynde at gøre anderledes.

Vi holder en række arrangementer, der belyser ungeliv på forskellig vis og fra forskellige perspektiver. Målet er at blive klogere på de unge, og hvordan vi som uddannelsesinstitution understøtter dem bedst muligt, men også hvordan virksomhed, vejledere og forældre hjælper dem bedst.

Vi vil blive bedre til at skabe de rigtige rammer, som gør, at de unge både trives og har drømme. Men også de rammer, der gør, at vi faktisk kan støtte op, når man ikke lykkes, fordi sådan er livet også.”

– Anne Gammelby Lybecker, direktør, Aarhus Business College

Anne Gammelby Lybecker satte ord på Aarhus Business Colleges fokus på ungeliv, da det første arrangement løb af stablen.

Næste arrangement

En verden af forventninger - 18. juni 2024

Hvordan udvikler og motiverer vi nutidens unge i erhvervslivet? Det bliver vi alle klogere på til andet arrangement i vores arrangementsrække om ungeliv d. 18/6 2024. Læs mere og tilmeld dig arrangementet.

Læs mere og tilmeld dig

Tidligere arrangementer

Se tidligere arrangementer om “Ungeliv” nedenfor.