Hovedmenu
Tilmeldingsproceduren tager som udgangspunkt 10 hverdage.
Er du jobsøgende, anbefaler vi at du enten er godkendt hos din A-kasse eller hos jobcentret til at tage kurset, inden du ansøger os.
Dit Jobcenter skal bevilge kurset og lægge det i din jobplan. Tag kontakt til din kontaktperson ved Jobcenteret.
Du bliver nu viderestillet til voksenuddannelse.dk. Her kan du tilmelde dig det kursus, du ønsker.
Du vil opleve, at der fremgår flere kurser i oversigten, end det du ønsker at tilmelde dig.
Markér blot det ønskede kursus, og følg tilmeldingsproceduren på siden.
Søg på din uddannelse eller find den i listen. Du kan få tilskud og VEU-godtgørelse til AMU/HAKL-kurser såfremt din uddannelse ligger på DUN-niveau 0-4.
Her vil vi komme omkring, hvordan du som leder i din ledelsestænkning kan bidrage til virksomhedens bæredygtige udvikling, så du understøtter optimering inden for de 17 verdensmål med udgangspunkt i den anerkendende ledelsesstil.
Derudover får du redskaber til at arbejde etisk forsvarligt i rekrutteringsprocessen, bl.a. med fokus på GDPR samt hvordan du skaber den gode medarbejdersamtale, så de skaber værdi og arbejdsglæde for dig og dine medarbejdere.
Lederkurset er for dig, der ønsker en større ledelsesfaglig baggrund og en solid værktøjskasse, så du kan praktisere god ledelse. Vi anbefaler at du først gennemfører Den Grundlæggende Lederuddannelse, eller kommer med anden ledelsesmæssig baggrund, inden du bygger denne uddannelse på.
Uddannelsen giver dig samtidig gode muligheder for at opbygge et godt netværk med andre ledere. Fælles for både nye og erfarne ledere er, at man får tid og rum til at reflektere over lederstil og -praksis og får fantastisk sparring af andre ledere med lignende udfordringer, men måske med en anden tilgang. Der bliver masser af videndeling og erfaringsudveksling.
Undervisningen foregår på Handelsfagskolen, Aarhus Business College i Skåde. Fordelen ved holdundervisning er den store sparring og videndeling, der finder sted i mødet med andre ledere, der har de samme udfordringer og problemstillinger, men måske ser nogle helt andre løsningsmuligheder end du selv.
Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg i plenum, øvelser i grupper, individuelle og fælles refleksionsøvelser samt praktiske øvelser.
Efter kurset har du fået redskaber til at kunne anvende en anerkendende tilgang til udvikling af medarbejdernes faglige og personlige kompetencer. Desuden kan du efter kurset sikre en fremadrettet og konsensusorientering løsning af konflikter og en løsningsorienteret tilgang til problemer.
Ønsker du blot at tage dette modul og ikke den fulde uddannelse kontakt kurser@aabc.dk.
Gennemfør rekrutteringsprocessen etisk forsvarligt. Deltageren kan anvende relevante metoder og værktøjer til rekruttering af nye medarbejdere. Herunder kan deltageren sikre, at rekrutteringsprocessen gennemføres etisk forsvarligt.
Efter kurset kan du understøtte medarbejdernes kompetenceudvikling i forhold til virksomhedens udviklingsbehov. Dette via et kendskab til værktøjer der kan understøtte de læringsaktiviteter, der kan tilføre de nødvendige kompetencer til virksomheden samt sikre en effektiv anvendelse og forankring heraf i opgaveløsningen.
Efter kurset kan du på det operative ledelsesniveau identificere og planlægge optimeringsprocesser, som bidrager til virksomhedens bæredygtige udvikling.
AMU-kurser er for alle, men særligt fordelagtige for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse). Dette gælder, hvis du er i AMU-målgruppen, hvilket bliver afgjort af din uddannelses DUN-niveau, der skal være mellem 0-4. Find dit DUN-niveau ved at klikke her.
AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelse og er efteruddannelse primært udviklet til ledige samt faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. AMU-kurser er ofte korte kurser.
På Aarhus Business College har vi sammenset forskellige AMU-fag og på den måde lavet nogle efteruddannelsesforløb inden for forskellige områder. Vi kalder det pakkeforløb. Læs mere om pakkeforløb her.
AMU-kurser er kurser med tilskud og deraf lav pris fordi staten giver tilskud(løntabsrefusion) til alle kursister i AMU-målgruppen. Specielt pga. løntabsrefusionen kan det betale sig for virksomheder at sende sine ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på et eller flere AMU-kurser.
En af de helt store fordele ved at vælge et AMU-kursus er, at medarbejderens virksomhed modtager VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) for de timer, medarbejderen er på kursus hos os. Løntabsrefusionen pr. dag pr. deltager er ofte højere end kursets reelle pris.
Læs mere her.
Undervisningen foregår på hold hos Aarhus Business College. Kurset veksler mellem oplæg i plenum, træning i mindre grupper, teoretiske oplæg, eksempler og øvelser.
Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.
Forplejning på AMU-kurser med fysisk tilstedeværelse skal bestilles før kursusstart. Du modtager et brev i din e-postkasse med kursusstart, hvor der er et link til at bestille forplejning.
Efter endt forløb får du et kursusbevis fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et kursusbevis fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.
Hvis du er ledig med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du tilmelde dig senest 10 hverdage før kursusstart.
Hvis du er ledig og jobcentret skal betale for kurset, skal dit jobcenter tilmelde dig fem hverdage før kursusstart.
Tilmelder du dig som privatperson eller er du i arbejde, så skal du tilmelde dig fem hverdage før kursusstart.
Ved afbud senere end 14 dage før første kursusdag betales fuld pris for kurset.
Se prisen for dette kursus i boksen nedenfor.
Her forklares baggrunden for prisen. Prisen er fastsat ved finanslov og kan derfor ændres ved ny finanslov.
Prisen afhænger af, hvilken uddannelsesbaggrund du har. Kurset er særligt fordelagtigt for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).
Kursister med en videregående uddannelse samt ledige, hvor jobcenteret betaler, får ikke tilskud og skal derfor betale fuld pris for kurset.
Hvis du er i tvivl om dit uddannelsesniveau (DUN-niveau), er du velkommen til at kontakte os eller benytte dig af niveau-beregneren. Find dit DUN-niveau ved at klikke her. Din uddannelses DUN-niveau skal være mellem 0-4 for at du kan opnå tilskud til kurset. Ligger dit DUN niveau mellem 0-4 har du ikke en videregående uddannelse, ligger det derimod på 5 eller over har du en videregående uddannelse.
Du har under kurset mulighed for at få foretaget en DiSC Profilanalyse.
Profilanalysen koster 2.795 kr. + moms inkl. personlig tilbagemelding. Dette er et valgfrit tilbud.
Alternativt kan din arbejdsgiver tilkøbe en dag med en underviser, hvor han/hun kommer ud i jeres virksomhed og arbejder med profilerne. Her vil der være fokus på kommunikation og samarbejde.
Se tidspunkter/perioder for de enkelte moduler ved hvert forløb i boksen nedenfor ‘Tidspunkter for enkelte moduler’. Hvis du kun ønsker at tage ét af modulerne, så kontakt kurser@aabc.dk.
8 dage
Pris Deltagerpris for ledige/kursister med videregående uddannelse: 5.069,60 kr. Deltagerpris for faglærte/ufaglærte: 1.664 kr.
Find dit DUN-niveau ved at klikke her. Din uddannelses DUN-niveau skal være mellem 0-4 for at du kan opnå tilskud til kurset. Ligger dit DUN niveau mellem 0-4 har du ikke en videregående uddannelse, ligger det derimod på 5 eller over har du en videregående uddannelse.
Nedenfor kan du se datoerne for, hvornår det enkelte modul afholdes i hver given periode. Har du udfordringer med at kunne deltage på ét eller flere af modulerne, så kontakt kurser@aabc.dk.
Modul 1: Gennemførelse af personalesamtaler, 3 dage Modul 2: Lederens rekrutteringsværktøjer, 2 dage Modul 3: Ledelse af bæredygtig forretningsudvikling, 3 dage
21/8-2024 – 4/12-2024
Modul 1: 21. – 23. august 2024 Modul 2: 16. + 17. september 2024 Modul 3: 2. – 4. december 2024
27/1-2025 – 12/3-2025
Modul 1: 27. – 29. januar 2025 Modul 2: 19. + 20. februar 2025 Modul 3: 10. – 12. marts 2025
11/8-2025 – 8/10-2025
Modul 1: 11. – 13. august 2025 Modul 2: 8. + 9. september 2025 Modul 3: 6. – 8. oktober 2025
89363500
kurser@aabc.dk
Kursusadministration