HHX_05__DSC0111-beskaaret-komprimeret-aspect-ratio-1204-594

Aarhus Business College giver adgang

Som student fra EUX-gymnasiet eller HHX-gymnasiet på Aarhus Business College åbner der sig en verden af muligheder.

Der er masser af plads til at lade drømmene flyde. Herunder kan du møde nogle elever, der fortæller om deres drømme og tanker i valget af ungdomsuddannelse.

Elever på EUX-gymnasiet drømmer om

 • Rasmus, EUX Business

  Elev på EUX-gymnasiet

  ”Jeg vil rigtig gerne være bilsælger, fordi jeg godt kan lide biler, men også fordi, jeg synes, det er fedt at kunne have fokus på hver enkelt kundes helt specifikke behov. Mit yndlingsfag er engelsk, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er at være god til.”
 • Emma, EUX Business

  Elev på EUX-gymnasiet

  "Jeg kunne godt tænke mig at være handelsassistent, fordi jeg synes, der er så mange spændende virksomheder, man kan komme til at arbejde for."
 • Joachim, EUX Business

  Elev på EUX-gymnasiet

  "Jeg vil gerne være selvstændig inden for noget salg, fordi jeg synes, det er sjovt at kunne koordinere og have styring over ting. Det tiltaler mig at skulle skabe noget selv."
 • Signe, EUX Business

  Elev på EUX-gymnasiet

  "Jeg drømmer om at blive butikschef, fordi jeg godt kan lide den connection, der er mellem kunde og medarbejder. Det at kunne ændre en dag for nogen, det vil jeg gerne."
 • Camille, EUX Business

  Elev på EUX-gymnasiet

  "Jeg kunne godt tænke mig at blive salgsassistent inden for møbelbranchen, fordi jeg synes, det er mega sjovt og fedt at skabe rum, der passer til folk. Mit yndlingsfag er organisation, fordi det er fedt at lære teorier om f.eks. hvordan man kan motivere sine medarbejdere."

Eleverne på HHX-gymnasiet drømmer om

 • Rasmus, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  ”Jeg drømmer om at blive erhvervsjurist, fordi jeg synes, den juridiske metode er spændende. Det er også derfor, erhvervsjura er mit yndlingsfag. Min underviser er virkelig dygtig, og har motiveret mig rigtig meget.”
 • Caroline, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  ”Jeg vil gerne være advokat, fordi jeg synes, jura er sindssygt spændende. Fagene på HHX synes jeg er fede, fordi de fleste kan relateres til ens egen hverdag og virkeligheden.”
 • Gustav, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg drømmer om at blive selvstændig, fordi jeg gerne vil være min egen chef."
 • Caroline, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Min drøm er at blive arkitekt, fordi jeg går meget op i arkitektur og indretning og altid har været meget kreativ. Mit yndlingsfag må være afsætning. Det er et fedt fag, fordi man dykker ned i specifikke virksomheder, og finder ud af, hvordan de får størst mulig omsætning."
 • Emilie, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  Emilie - HHX-gymnasiet - Aarhus Business College
  "Jeg vil gerne være Marketing Manager, fordi jeg tror, det kunne være sjovt at analysere en virksomhed og så udarbejde en markedsføringsplan."
 • Tobias, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Min drøm er at blive økonomidirektør, fordi det er en blanding af ledelsesansvar og økonomi og dermed et alsidigt job."
 • Sofie, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg vil rigtig gerne være erhvervsøkonom, fordi jeg synes, det kunne være spændende at være med til at hjælpe virksomheder med deres økonomi. Mit yndlingsfag er virksomhedsøkonomi, fordi det giver en god fornemmelse af, hvordan det er at arbejde i og med en virksomhed."
 • Peter, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg drømmer om at blive ejendomsmægler, fordi jeg elsker at snakke og handle med mennesker. Mit yndlingsfag er afsætning, fordi det er et fag, der skiller sig meget ud i forhold til de fag, man har i grundskolen."
 • Laura, HHX

  Elev på HHX-gymnasiet

  "Jeg vil rigtig gerne være projektleder, fordi jeg rigtig godt lide at have et ansvar, hvor jeg skal hjælpe andre. Jeg vil gerne være med til at transformere forskellige virksomheder."