Hovedmenu
Tilmeldingsproceduren tager som udgangspunkt 10 hverdage.
Er du jobsøgende, anbefaler vi at du enten er godkendt hos din A-kasse eller hos jobcentret til at tage kurset, inden du ansøger os.
Dit Jobcenter skal bevilge kurset og lægge det i din jobplan. Tag kontakt til din kontaktperson ved Jobcenteret.
Du bliver nu viderestillet til voksenuddannelse.dk. Her kan du tilmelde dig det kursus, du ønsker.
Du vil opleve, at der fremgår flere kurser i oversigten, end det du ønsker at tilmelde dig.
Markér blot det ønskede kursus, og følg tilmeldingsproceduren på siden.
Søg på din uddannelse eller find den i listen. Du kan få tilskud og VEU-godtgørelse til AMU/HAKL-kurser såfremt din uddannelse ligger på DUN-niveau 0-4.
Du kommer til at arbejde med konfliktens udvikling med afsæt i konflikttrappen. Dette indebærer ligeledes evne til at vurdere det bedst egnede tidspunkt for at tage konflikten samt problematikker ved at undvige konflikten, som igen kræver kendskab til sondring mellem optrappende og nedtrappende adfærd.
Du kommer til at arbejde med de grundlæggende menneskelige behov, herunder reaktioner på manglende behovsopfyldelse og frustration samt identifikation og håndtering af defensive rutiner. Dette indebærer, at du får indsigt i de dele af den menneskelige psykologi, som er anvendelige i analysen og vurderingen af en eventuel konflikt. Du får kendskab til verbal og nonverbal kommunikation og i den forbindelse analyse af egen og andres adfærd. Afslutningsvis får du kendskab til handleværktøjer til den svære samtale som f.eks. coaching og spørgeteknik samt feedback.
Kurset er for dig, der er faglært eller ufaglært, og som arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelse
Dit udbytte Du bliver fortrolig med lederens konflikthåndtering og vanskeligheder. Du får kendskab til konflikter og konflikters udvikling samt menneskers psykologi til brug for at analysere og vurdere en konflikt. Ligesom du stifter bekendtskab med verbal og nonverbal kommunikation i forhold til analysere egen og andres adfærd.
Desuden får du…
Varighed: 2 dage
Justeret pris: 384.00 kr. -1218.30 kr.
Timer pr. dag: 7.40
Holdundervisning
Kurset er en del af Den Grundlæggende Lederuddannelse. Hvis du ønsker at tage dette kursus som enkeltstående fysisk kursus så tjek datoer i boksen ‘Tidspunkter for enkelte moduler’ længere nede eller skriv til kurser@aabc.dk.
Online
Ønsker du at tage ‘Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler’ som et enkeltstående Online kursus? Så følg dette link og se alle datomuligheder: Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler
Undervisningen foregår online med vejledning og feedback på udvalgte opgaver fra en underviser. Der er både teorilæsning og opgaveaflevering.
Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, på de dage, du er tilmeldt, og kan løse opgaver i dit eget tempo. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, kan du få hjælp af vores vejleder via chat eller Skype.
Underviseren er til stede i tidsrummet kl. 8.15-15.40 de dage, du er tilmeldt.
Vi arbejder i Microsoft Office-pakken og Windows. Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet.
Vi forbeholder os ret til ændringer af lovmæssig art.
Undervisningen foregår på Handelsfagskolen, Aarhus Business College i Skåde. Fordelen ved holdundervisning er den store sparring og videndeling, der finder sted i mødet med andre ledere, der har de samme udfordringer og problemstillinger, men måske ser nogle helt andre løsningsmuligheder end du selv.
Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg i plenum, øvelser i grupper, individuelle og fælles refleksionsøvelser samt praktiske øvelser.
Kende til konflikter, konflikttyper samt sondre mellem sag og relation i en konflikt.
Kende til konflikttrappen, skelne mellem optrappende og nedtrappende adfærd samt tage og undvige konflikten.
Kende til reaktioner ved manglende behovsopfyldelse og defensive rutiner samt analysere og vurdere en konflikt.
Kende til verbal og nonverbal kommunikation samt analysere egen og andres adfærd.
Kende til kommunikation, coaching og spørgeteknik samt feedback på den svære samtale.
Dette emne er en opsummering af de emner, du har gennemgået. Der skal foretages besvarelse af en quiz med afsæt i den gennemgået teori.
AMU-kurser er for alle, men særligt fordelagtige for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse). Dette gælder, hvis du er i AMU-målgruppen, hvilket bliver afgjort af din uddannelses DUN-niveau, der skal være mellem 0-4. Find dit DUN-niveau ved at klikke her.
AMU står for ArbejdsMarkedsUddannelse og er efteruddannelse primært udviklet til ledige samt faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. AMU-kurser er ofte korte kurser.
På Aarhus Business College har vi sammenset forskellige AMU-fag og på den måde lavet nogle efteruddannelsesforløb inden for forskellige områder. Vi kalder det pakkeforløb. Læs mere om pakkeforløb her.
AMU-kurser er kurser med tilskud og deraf lav pris fordi staten giver tilskud(løntabsrefusion) til alle kursister i AMU-målgruppen. Specielt pga. løntabsrefusionen kan det betale sig for virksomheder at sende sine ufaglærte eller faglærte medarbejdere afsted på et eller flere AMU-kurser.
En af de helt store fordele ved at vælge et AMU-kursus er, at medarbejderens virksomhed modtager VEU-godtgørelse (løntabsrefusion) for de timer, medarbejderen er på kursus hos os. Løntabsrefusionen pr. dag pr. deltager er ofte højere end kursets reelle pris.
Læs mere her.
Undervisningen foregår på hold hos Aarhus Business College. Kurset veksler mellem oplæg i plenum, træning i mindre grupper, teoretiske oplæg, eksempler og øvelser. Hver modul afsluttes med en eller flere opgaver samt med en mindre prøve, der bygger bro mellem teori og praktisk arbejde.
Du sidder selv og arbejder med undervisningsmaterialet, hvor du vil, på de dage du selv har valgt, og kan løse opgaver i dit eget tempo. Materialet er specielt tilrettelagt og udviklet til dette formål, og går du i stå eller har spørgsmål, kan du få hjælp af vores vejleder via chat eller Skype.
Vi arbejder i Microsoft Office-pakken og Windows og kurset afsluttes med en test. Det er vigtigt, at du kan strukturere din egen tid, fordi du selv styrer forløbet. Derudover er det vigtigt, at du besidder IT-tekniske færdigheder.
Forplejning på AMU-kurser med fysisk tilstedeværelse skal bestilles før kursusstart. Du modtager et brev i din e-postkasse med kursusstart, hvor der er et link til at bestille forplejning.
Certificering af et e-læringsforløb sikrer dig, at et forløb tager udgangspunkt i læring og læringsmetoder – ikke i teknikken.
Når et online kursus bærer certifikatet Certificeret e-læringsforløb betyder det, at forløbets planlægning er kvalitetssikret og godkendt af eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring.
Læs mere om certificering af e-læringsforløb her.
Det er et krav fra Undervisningsministeriet, at Aarhus Business College løbende evaluerer skolens AMU-uddannelser. Hertil anvender vi fra d. 2. januar 2024 evalueringsværktøjet, AMUkvalitet.
På din sidste kursusdag vil du på voksenuddannelse.dk have muligheden for at kunne besvare et evalueringsskema. Vi håber, du vil bruge et par minutter på at evaluere kurset, for at vi kan opsamle de erfaringer, du har gjort dig, så succeser kan gentages, og eventuelle fejl og/eller mangler kan rettes op på. Du kan både tilgå evalueringsskemaet fra din pc eller fra din telefon. Direkte link til evaluering sidste kursusdag – Velkommen til Voksenuddannelse.dk | Voksenuddannelse.dk
Herefter kan du logge ind med dit MitID.
Efter endt forløb får du et kursusbevis fra Aarhus Business College, som er Danmarks ældste handelsskole og en af landets største. Vi er anerkendt i erhvervslivet som en udbyder af kvalitet, og med et kursusbevis fra Aarhus Business College står du stærkere i dit videre arbejdsliv.
Hvis du er ledig med ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, skal du tilmelde dig senest 10 hverdage før kursusstart.
Hvis du er ledig og jobcentret skal betale for kurset, skal dit jobcenter tilmelde dig fem hverdage før kursusstart.
Tilmelder du dig som privatperson eller er du i arbejde, så skal du tilmelde dig fem hverdage før kursusstart.
Ved afbud senere end 14 dage før første kursusdag betales fuld pris for kurset.
Se prisen for dette kursus i boksen nedenfor.
Her forklares baggrunden for prisen. Prisen er fastsat ved finanslov og kan derfor ændres ved ny finanslov.
Prisen afhænger af, hvilken uddannelsesbaggrund du har. Kurset er særligt fordelagtigt for dig, der er faglært eller ufaglært, fordi prisen er lav, og din virksomhed modtager løntabsrefusion (VEU-godtgørelse).
Kursister med en videregående uddannelse samt ledige, hvor jobcenteret betaler, får ikke tilskud og skal derfor betale fuld pris for kurset.
Hvis du er i tvivl om dit uddannelsesniveau (DUN-niveau), er du velkommen til at kontakte os eller benytte dig af niveau-beregneren. Find dit DUN-niveau ved at klikke her. Din uddannelses DUN-niveau skal være mellem 0-4 for at du kan opnå tilskud til kurset. Ligger dit DUN niveau mellem 0-4 har du ikke en videregående uddannelse, ligger det derimod på 5 eller over har du en videregående uddannelse.
Nedenfor kan du se datoerne for, hvornår det enkelte modul afholdes i hver given periode. Har du udfordringer med at kunne deltage på ét eller flere af modulerne, så kontakt kurser@aabc.dk.
Modul 1: Ledelse og det personlige lederskab. Modul 2: Kommunikation som ledelsesværktøjer og Mødeledelse Modul 3: Lederens konflikthåndtering og vanskelige samtaler. Modul 4: Situationsbestemt ledelse. Modul 5: Forandringsledelse.
4/3-2024 – 19/6-2024
Modul 1: 4.- 6. marts 2024 Modul 2: 8 + 9. april 2024 + 10. april 2024 Modul 3: 6. + 7. maj 2024 Modul 4: 27. + 28. maj 2024 Modul 5: 17. – 19. juni 2024
29/4-2024 – 9/10-2024
Modul 1: 29 + 30. april 2024 + 2. maj 2024 Modul 2: 3. + 4. juni 2024 + 6. juni 2024 Modul 3: 19. + 20. august 2024 Modul 4: 2. + 3. september 2024 Modul 5: 7. – 9. oktober 2024
12/8-2024 – 20/11-2024
Modul 1: 12. – 14. august 2024 Modul 2: 9. + 10. september 2024 + 11. september 2024 Modul 3: 30. september + 1. oktober 2024 Modul 4: 23. + 24. oktober 2024 Modul 5: 18. – 20. november 2024
25/11-2024 – 30/4-2025
Modul 1: 25. – 27. november 2024 Modul 2: 6. + 7. januar 2025 + 8. januar 2025 Modul 3: 17. + 18. februar 2025 Modul 4: 24. + 25. marts 2025 Modul 5: 28. – 30. april 2025
13/1-2025 – 28/5-2025
Modul 1: 13. – 15. januar 2025 Modul 2: 24. + 25. februar + 26. februar 2025 Modul 3: 31. marts + 1. april 2025 Modul 4: 5. + 6. maj 2025 Modul 5: 26. – 28. maj 2025
7/4-2025 – 17/9-2025
Modul 1: 7. – 9. april 2025 Modul 2: 12. + 13. maj + 14. maj 2025 Modul 3: 23. + 24. juni 2025 Modul 4: 18. + 19. august 2025 Modul 5: 15. – 17. september 2025
25/8-2025 – 7/1-2026
Modul 1: 25. – 27. august 2025 Modul 2: 29. + 30. september + 1. oktober 2025 Modul 3: 20. + 21. oktober 2025 Modul 4: 24. + 25. november 2025 Modul 5: 5. – 7. januar 2026
3/11-2025 – 11/3-2026
Modul 1: 3. – 5. november 2025 Modul 2: 1. + 2. december + 3. december 2025 Modul 3: 12. + 13. januar 2026 Modul 4: 2. + 3. februar 2026 Modul 5: 9. – 11. marts 2026
89363500
kurser@aabc.dk
Kursusadministration