Tilmelding 1/2

Hvordan ønsker du at tage kurset?

Tilmelding 2/2

Introduktion til bæredygtig omstilling

Tilmeldingsproceduren tager som udgangspunkt 10 hverdage.

Er du jobsøgende, anbefaler vi at du enten er godkendt hos din A-kasse eller hos jobcentret til at tage kurset, inden du ansøger os.

 • Jeg er i job
 • Jeg er ledig
 • Jeg har en videregående uddannelse
 • Jeg har ikke en videregående uddannelse
 • Jeg har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse
 • Jeg har ikke ret til 6 ugers jobrettet uddannelse
Tilmeld

Du skal kontakte dit Jobcenter

Dit Jobcenter skal bevilge kurset og lægge det i din jobplan. Tag kontakt til din kontaktperson ved Jobcenteret.

Åbn tilmeldingsskema

Tilmeld dig

Tilmeld dig

Du bliver nu viderestillet til voksenuddannelse.dk, hvor du skal tilmelde dig kurset.

Gå til tilmelding

Kurser

DSC02925-scaled-aspect-ratio-1204-594
Online

Introduktion til bæredygtig omstilling

Få en større indsigt i hvordan du aktivt kan komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen virksomhed og jobfunktion.

Fokuset på bæredygtighed er kommet for at blive, og vi skal alle – private som virksomheder – løbende forholde os til, hvordan vi bliver mere bæredygtige i vores hverdag og arbejde. For virksomheder har det aldrig været mere aktuelt. Fra næste år (2024) stilles der i forlængelse af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling nemlig lovkrav til virksomheder og deres ESG-rapportering (Miljø, Samfund og Ledelse). Har din virksomhed og arbejdsplads ikke allerede forholdt jer til en mere bæredygtig omstilling og de krav, der stilles fra omverdenen, er det et godt tidspunkt at komme i gang.

På kurset ‘Introduktion til bæredygtig omstilling’ får du redskaber, så du kan aktivt kan komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen virksomhed og jobfunktion, på baggrund af kendskab til begrebet “bæredygtighed”. Du vil i samarbejde med andre kunne medvirke til at omstille en proces, et produkt eller en service i virksomheden med henblik på udvikling af virksomhedens bæredygtighedsmål og indsatsområder.

Dit udbytte

 • Introduktion til bæredygtighed, hvad betyder det?
 • Du ser eksempler på, hvad bæredygtig omstilling indebærer
 • Du får kendskab til FN´s Verdensmål
 • Du får indsigt i grøn omstilling
 • Du får kendskab til cirkulær økonomi
 • Du får indsigt i miljøkrav, mærkeordninger og certifikater

Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere i større eller mindre virksomheder, der skal i gang med at omstille en given proces, produkt eller service til at være mere bæredygtig. Det henvender sig både til virksomhedsejere og ledere, der vil have en forståelse for, hvad bæredygtighed omfatter, og hvad en bæredygtig omstilling indebærer, således at det bliver nemmere at vurdere indsatser i virksomheden og allokere ressourcer på den mest effektive måde. Kurset henvender sig samtidig til medarbejdere, f.eks. inden for økonomi og indkøb, hvor der skal tages højde for, hvordan bæredygtighed indgår i ESG-rapportering.

Har du allerede kendskab til bæredygtighed og bæredygtig omstilling i overordnet forstand og ønsker mere konkrete kompetencer inden for bæredygtigt indkøb, kan vi anbefale kurset ‘Bæredygtigt indkøb’ som ses længere nede på siden.

 

Sådan kan du tage kurset

Praktiske informationer

Har du spørgsmål til kurset?

Online

Ønsker din virksomhed et skræddersyet forløb?

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Favoritkurser

Dine favoritter

0 kurser