Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederHalvdelen af 3.års-eleverne kom i dag fysisk tilbage på skolebænken 

Halvdelen af 3.års-eleverne kom i dag fysisk tilbage på skolebænken 

Skrevet af Mette Skiffard mandag d. 15. marts 2021

Det er en stor og længe ventet dag! Efter godt 3 måneder med virtuel hjemmeundervisning kom halvdelen af 3. årseleverne i dag ind på HHX-afdelingerne i Viby og Risskov til fysisk undervisning.

I sidste uge meddelte Justitsministeriet, at der kunne igangsættes en gradvis genåbning af bl.a. ungdomsuddannelserne. Det betyder, at den første halvdel af alle 3. årselever må komme ind på skolen til fysisk undervisning i denne uge og den resterende halvdel i næste uge.

I dag var det så de første 50% af afgangseleverne, der fik lov til at møde op til fysisk undervisning, og gensynsglæden var ikke til at tage fejl af efter godt 3 måneder bag skærmen uden fysisk møde med  klassekammeraterne:

Det er skønt at se sine klassekammerater og kunne snakke til dem igen, men man skal også lige vænne sig til det efter så lang tid væk“, siger Johan M. fra 3.G på HHX Risskov.

Han tilføjer med et smil: “efter ca. 3,5 måneds hjemmeundervisning i sengen, sofaen eller hvad der har kunnet passe ind, så har jeg næsten savnet klasselokalets stole“.

At den fysiske undervisning har været savnet, er der vist ingen tvivl om. Det gælder ikke kun for eleverne, men også for undervisere og rektor, som i dag tog imod de fremmødte 3-årselever:

Det har været så skønt at se dem, og alle fremmødte elever har haft en negativ coronatest, så det er helt perfekt“, udtaler rektor på Aarhus Handelsgymnasium Risskov, Michael Jensen.

Der er naturligvis helt styr på alle corona-restriktioner på afdelingerne. Alle fremmødte elever skal kunne fremvise en negativ coronatest, som ikke er over 72 timer gammel. Det levede alle elever heldigvis op til i dag, og den første fysiske undervisning i 2021 kunne sætte i gang.

Se nogle af de glædelige gensynsøjeblikke fra dagen i billedgalleriet herunder.

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Åbent Hus 2022

Skrevet af helena

Åbent Hus på HHX 2022 bliver afholdt virtuelt grundet Corona-restriktioner.

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238