Hovedmenu

HHX-gymnasiet

DSC04104-scaled-aspect-ratio-1204-594

HHX Innovation

Er du god til at få idéer? Kan du lide at arbejde sammen med andre, og er du nysgerrig på at lære, hvordan idéer kan udfolde sig i praksis?

HHX Innovation er en uddannelse for dig, som er god til at undre dig. Du trives i et kreativt miljø, hvor du også lærer at drive forretning. Uddannelsen HHX Innovation kombinerer fagene innovation og afsætning og gør dig i stand til at arbejde med både idé- og forretningsudvikling.

Hvis du forestiller dig en fremtid inden for eksempelvis iværksætteri eller som del af en startup, er HHX Innovation på Aarhus Handelsgymnasium lige noget for dig.

Innovation er noget, du lærer

Du får både hænder og hoved fyldt med innovation, og du lærer at tænke innovativt – ikke kun økonomisk, men også socialt og kulturelt. Du dykker ned i disciplinen entreprenørskab, som handler om at omsætte dine skarpe idéer til produkter eller ydelser, der har værdi for andre.

Måske er det dig, der får idéen til at løse verdens miljøproblemer? Måske kan du se dig selv starte din egen virksomhed? Eller måske vil du arbejde i udviklingsafdelingen hos en stor virksomhed i krydsfeltet mellem ingeniører, designere og arkitekter?

Du kan bruge den innovative tankegang på tværs af alle studieretningens fag.

Fag

Har du spørgsmål?