Aarhus
Business College
HHX Aarhus HandelsgymnasiumNyhederÅrets første studenter

Årets første studenter

Skrevet af marie tirsdag d. 21. juni 2022

I går klækkede årets første studenter fra Handelsgymnasiet.

Der findes mange gode dage, men dagen, hvor årets første studenter springer ud med blå hue på hovedet, ligger helt klart i toppen.

Sådan en dag, hvor det glimter helt særligt af stolthed i øjnene på alle, der står og venter på, at tre års slid og engagement skal blive forløst, når døren går op. Sådan en dag, hvor lykken er til at tage at føle på. Hvor der er tårer af lettelse og bobler i glassene. I går var sådan en dag.

Aarhus Business College ønsker alle de nye studenter et kæmpe tillykke med huen. Verden ligger åben, det er sommer og fremtiden er jeres – heldigvis for det, for vi ved, at I vil gå ud og gøre den lysere.

I galleriet herunder kan I se flere billeder fra dagen.

Relaterede nyheder


Nervøs før eksamen? Her er psykologens råd.

Skrevet af marie fredag d. 3. juni 2022

Det er helt naturligt at opleve nervøsitet i forbindelse med præsentationer, prøver og eksaminer, men det kan indimellem være svært at håndtere tankerne og alle kroppens nervøse signaler. Heldigvis ha...

Læs mere

Hjælp din teenager videre fra et afslag

Skrevet af marie

Rigtig mange elever fra folkeskolen får i disse uger besked om, at de ikke har fået plads hos deres højest prioriterede ungdomsuddannelse i ansøgningen. Selvom beskeden kan tage pusten fra én, er der ...

Læs mere

Aarhus Business College

HHX Aarhus Handelsgymnasium

Vejlby Centervej 50

8240 Risskov

8936 3800

admve@aabc.dk

Viemosevej 1

8260 Viby J

8936 3450

admvi@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238