Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseNyhederTo heldige vindere af et gratis online-kursus

To heldige vindere af et gratis online-kursus

Skrevet af signe onsdag d. 6. maj 2020

På Aarhus Business College kan du tage flere end 100 fag og kurser online. Inger Drewes og Betina Weisbjerg gjorde brug af vores nye kursusguide og vandt hver et online-kursus efter eget valg.

”Jeg har ikke været på et online-kursus før, men det bliver spændende at prøve,” siger en glad Betina Weisbjerg, der er én af vinderne i vores konkurrence om et valgfrit kursus.

De to vindere kunne frit vælge mellem alle online-kurser på Aarhus Business College, og Betina Weisbjerg har meldt sig på Jobrelateret engelsk med basalt ordforråd.

”Jeg har valgt det, fordi jeg godt kunne bruge at få genopfrisket mine engelsk-kompetencer og få finpudset nogle vaner,” siger Betina Weisbjerg.

Værktøjer til online kundeservice

Inger Dewes er konkurrencens anden vinder. Hun har valgt, at præmien skal være et kursus i Online kundeservice- og rådgivning, der er en del af kursuspakken i Digitalt Salg.

”Jeg håber at få mere viden om kundeservice og de værktøjer, man kan bruge i situationen. Måske også viden om den lovgivning, der afgør, hvad man må og ikke må. Jeg tror, det er et godt fundament for den jobsøgning, jeg for nylig er kommet ud i,” siger Inger Drewes.

Hvad skal du vælge?

Konkurrencen, som har kastet to glade kursusvindere af sig, kørte i forbindelse med lanceringen af vores nye kursusguide.

Konkurrencen er slut, men du kan stadig benytte dig af kursusguiden, der med få spørgsmål peger dig i retning af det tilbud, der opfylder dine ønsker og behov.

PRØV KURSUSGUIDEN

VIDSTE DU…

… at Aarhus Business College er den første fuldt e-certificerede skole i Danmark? E-certificeringen er din garanti for, at forløbets planlægning er kvalitetssikret og godkendt af eVidenCenter, Det Nationale Videncenter for e-læring.

LÆS MERE

Relaterede nyheder


Nu også i 2022: Få løntilskud ved online AMU-kurser

Nu også i 2022: Få løntilskud ved online AMU-kurser

Skrevet af helena

God nyhed til dig, der er i AMU-målgruppen. Det er netop blevet vedtaget, at voksen-, efter- og videreuddannelsesgodtgørelsen (VEU) fortsætter på online AMU-kurser (Arbejdsmarkedsuddannelser).

Læs mere
Alle onlinekurser og -fag er nu kvalitetsstemplede

Alle onlinekurser og -fag er nu kvalitetsstemplede

Skrevet af helena

Aarhus Business College er den første fuldt e-certificerede skole i Danmark

Læs mere