Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseNyhederNu også i 2022: Få løntilskud ved online AMU-kurser

Nu også i 2022: Få løntilskud ved online AMU-kurser

Skrevet af helena torsdag d. 4. november 2021

God nyhed til dig, der er i AMU-målgruppenAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.. Det er netop blevet vedtaget, at voksen-, efter- og videreuddannelsesgodtgørelsen (VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere ) fortsætter på online AMU-kurser (Arbejdsmarkedsuddannelser).

Er du i AMU-målgruppenAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.? Er du i beskæftigelse, faglært som ufaglært? Så kan du eller din virksomhed fortsat få dækket dit løntab for undervisningstimerne ved deltagelse i onlinekurser. Regeringen og arbejdsmarkedets parter er nemlig blevet enige om at forlænge VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere -godtgørelsen i hele 2022; ordningen var oprindeligt sat til at stoppe ved udgangen af 2021.

VEU, voksen-, efter- og videreuddannelsesgodtgørelsen, er et initiativ, der skal gøre det mere attraktivt at deltage i efteruddannelse, der er tilrettelagt og tilpasset medarbejderes og virksomheders behov. Initiativet stod oprindeligt til at udløbe ved udgangen af 2021, men er som sagt blevet forlænget til at gælde i 2022 også.

Du og din virksomhed bør derfor overveje at planlægge og gennemføre relevante onlinekurser i det kommende år, hvis I vil være sikre på at opnå tilskud til løn på kursusdeltagelser ved online AMU-kurser.

Om ordningen fortsætter efter 2022, vides endnu ikke.

Se alle vores online kurser

Hvad er VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere ?

Bliv klogere i videoen.

Sådan fungerer VEU

Hvad er AMU?

AMUAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.-kurser står for Arbejdsmarkedsuddannelser og er kurser og efteruddannelse til alle, både faglærte og ufaglærte. De er udviklet med fokus på at opfylde behovet for efteruddannelse hos personer med et uddannelsesniveau til og med en erhvervsuddannelse.

Vil du høre mere om mulighederne med VEU-godtgørelse?

Stine Christiansen
Salgskoordinator
2228 8241stch@aabc.dk

Relaterede nyheder


To heldige vindere af et gratis online-kursus

To heldige vindere af et gratis online-kursus

Skrevet af helena

På Aarhus Business College kan du tage flere end 100 fag og kurser online. Inger Drewes og Betina Weisbjerg gjorde brug af vores nye kursusguide og vandt hver et online-kursus efter eget valg.

Læs mere
Alle onlinekurser og -fag er nu kvalitetsstemplede

Alle onlinekurser og -fag er nu kvalitetsstemplede

Skrevet af helena

Aarhus Business College er den første fuldt e-certificerede skole i Danmark

Læs mere