Aarhus
Business College
Kurser & efteruddannelseTag på onlinekursus og få godtgjort udgifterne

Tag på onlinekursus og få godtgjort udgifterne

På mange af vores onlinekurser er der Voksen- og Efteruddannelsesgodtgørelse (VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere ).

Aarhus Business College tilbyder fjernundervisning på en lang række kurser og fag.

På mange kurser er der Voksen- og Efteruddannelsesgodtgørelse (VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere ). Det betyder, at du eller din virksomhed undervejs får udbetalt et beløb svarende til dagpengesatsen.

Onlinekurser når og hvor det passer dig

Vi har gjort det muligt at tage en lang række af vores AMUAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb.-kurser som onlineundervisning.

Det vil sige, at du kan tage kurset hjemme – på din egen computer – med en dygtig underviser på den anden side af skærmen.

Du vælger selv, hvor og hvornår, du ønsker at koble dig op til vores læringsplatform,, da du selv angiver, hvilke dage du ønsker at tage kurset. Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål og brug for hjælp. Vores undervisere sidder nemlig klar til at rådgive via Skype eller chatten alle hverdage mellem kl. 8.15-15.40.

Hvis du er ledig, kan du søge om ret til 6-ugers jobrettet uddannelse. Denne mulighed gælder for dig, der enten er ufaglært, faglært eller faglært og derudover har en kort videregående uddannelse. Læs mere om 6-ugers jobrettet uddannelse her.

Hvilke kurser kan du tage?

Herunder får du et overblik over den række af kurser, vi udbyder. Vi udbyder både korte kurser og længerevarende forløb, så der er et kursus for enhver smag. Klik på det enkelte kursus, og bliv klogere på fagets indhold, dit udbytte, varighed osv.

Korte kurser

Korte kurser varer op til 3 dage. Et kort kursus er for dig, der på kort tid ønsker at tillære dig ny viden, som du kan bruge i praksis, så snart du har gennemført kurset.

Regnskab og økonomi

IT

Excel

Outlook

Word

PowerPoint

Salg

Sprog

Ledelse

Projektledelse

Kommunikation og markedsføring

Længerevarende kurser

Et længerevarende kursus varer op til 30 dage afhængigt af, hvilket kursus du vælger. Disse kurser henvender sig til dig, der ønsker et mere dybdegående forløb indenfor et specifikt emne.

Grundlæggende lederuddannelse - 13 dage

Introduktion til regnskab og bogføring - 6 dage

Regnskabsafstemninger og årsafslutning - 4 dage

Praktisk projektledelse - 9 dage

Dette kursus består af følgende fag:

Læs mere om kurset og tilmeld dig her

Grundlæggende salgsoptimering - 7 dage

Tilmelding

Du tilmelder dig et kursus på de links, du finder ovenfor. Når du trykker på et link, får du al information vedrørende det pågældende kursus.

Bemærk, det tager 5 hverdage fra du tilmelder dig, til du kan starte på kurset. For tilmelding til 6-ugers jobrettet uddannelse skal du beregne 10 hverdage fra du tilmelder dig, til du kan starte på kurset.

Hvis du har tilmeldt dig et kursus, men desværre må melde fra igen, skal du gøre dette inden 10 dage før kursets start. Hvis du framelder kurset senere end det, skal du betale det fulde kursusgebyr.

Dækning af kursusudgifter og løntab

Din virksomhed kan få dækket kursusudgifterne og løntab.

Det er billigt for din virksomhed at sende dig på onlinekursus. Hvis du er i AMU-målgruppenAMU-kurserEfteruddannelse til faglærte og ufaglærte medarbejdere fra private og offentlige virksomheder. Det er korte kursusforløb, som man kan tage enkeltvis eller sætte sammen efter behov. Derved kan de passes ind i et arbejdsforløb., kan du eller din virksomhed få dækket udgifterne via det, der hedder VEUVEU-godtgørelseVEU-godtgørelse er en kompensation for tab af løn eller mulighed for arbejde, når virksomhedens medarbejdere deltager i erhvervsrettet uddannelse for voksne.Læs mere -godtgørelse.

Læs mere om VEU-godtgørelsen her 

Vi står klar til at hjælpe dig

Peter Ostenfeldt
Erhvervskonsulent
2568 5849peos@aabc.dk
Jacob Ullerichs Andersen
Erhvervskonsulent
2341 3335jaua@aabc.dk
Martin Kranz
Erhvervskonsulent
4171 5724mark@aabc.dk
Jan Bech
Erhvervskonsulent
2214 9378jbec@aabc.dk
Bitten Parsberg Overbye
Erhvervskonsulent
2541 3546biov@aabc.dk

Aarhus Business College

Kurser & efteruddannelse

Handelsfagskolen - Aarhus Business College

Skåde Skovvej 2, 8270 Højbjerg

Rådhusgade 56-58, 8300 Odder

8936 3500

kurser@aabc.dk

CVR: 48 57 06 58

EAN: 5798000554238