Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederTo nyudklækkede EUX Business-studenter fik en ekstra ting at fejre

To nyudklækkede EUX Business-studenter fik en ekstra ting at fejre

Skrevet af signe fredag d. 28. juni 2019

Aarhus Business College var i dag fyldt med glade elever, da der var dimission på Campus Sønderhøj for de dimitterende elever på EUX – og EUD Business. Her modtog Morten Lisbjerg og Candan Uzungolu HK’s legat, der tildeles elever, der har udviklet sig i en positiv retning i forhold til at blive en god medarbejder i en virksomhed. Mød dem her.

Candan Uzunoglu, 3D, EUX Business

Man bliver stolt af sig selv, når man modtager et legat. Jeg havde ikke forventet eller regnet med, jeg ville modtage legatet. Så jeg er overrasket, og der er mange følelser, jeg lige skal have styr på. Det har været fedt at gå på EUX Business, og jeg har haft meget støtte fra både mine klassekammerater og mine lærere. EUX Business er en fed uddannelse, fordi det er en blanding mellem en gymnasial uddannelse og erhvervslivet. Jeg har fået en elevplads hos YouSee, hvor jeg starter som detailelev til september.

Morten Lisbjerg, 3E, EUX Business.

Det er fedt at blive påskønnet. Jeg havde ikke regnet med, at jeg skulle modtage legatet. Det har været rigtig godt at gå på EUX Business, selvom den sidste del har været hård. Vi har haft en fed omgangstone i klassen, og jeg er blevet klogere på mange ting. Jeg har arbejdet som ufaglært, og EUX Business har givet mig teorier på den praksis, jeg allerede havde arbejdet med før min uddannelse. Nu skal jeg tilbage til Aarhus Kommune, hvor jeg også var ansat, inden jeg startede på EUX Business. Her skal jeg gøre min uddannelse færdig som kontorassistentelev med speciale i administration.

Relaterede nyheder


Juhuu! Sommerens første studenterhuer på EUX Business er i hus

Juhuu! Sommerens første studenterhuer på EUX Business er i hus

Skrevet af signe

Der var nervøsitet og spænding i luften, før sommerens første EUX Business-studenter trådte ud af eksamenslokalerne på Campus Sønderhøj. Omgivet af familie, flag og poppende champagnepropper fik eleve...

Læs mere
Rød løber og Les Lanciers

Rød løber og Les Lanciers

Skrevet af signe

Se billederne fra gallafesten 2019 her.

Læs mere