Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederNy rektor glæder sig til det nye skoleår

Ny rektor glæder sig til det nye skoleår

Skrevet af liro tirsdag d. 7. august 2018

8. august åbner Campus Sønderhøj i Viby op for nye og nuværende elever. Og det glæder den nye rektor sig til.

Ventetiden er ved at være ovre. Onsdag 8. august begynder 5 nye EUX Business-klasser, 2 nye EUD Business-klasser og 2 nye 10.klasser på den spritnye Campus Sønderhøj i Viby.

Aarhus Business College har fra dette skoleår lukket afdelingen på Olof Palmes Allé for at samle erhvervsskole-eleverne på Campus Sønderhøj i Viby, som har plads til 1000 elever.

At EUX Business, EUD Business, EUD10, Hovedforløb og Kurser & efteruddannelse nu skal være på samme adresse betyder, at der er kommet en ny rektor for hele campus. Han hedder Mads K. Andersen, og er tidligere uddannelseschef i Viby-afdelingen. Han ser med stor entusiasme frem til at tage imod de nye elever:

”Jeg glæder mig rigtig meget til at tage imod alle de nye, og til at følge dem på deres rejse,” siger han.

Rektoren mener, at der er tale om et modigt valg af de nye elever. De har nemlig valgt at gå en anden retning end de fleste andre jævnaldrene, som vælger en mere almen uddannelse.

Et nyt skoleår betyder starten på noget nyt. Det er stort for de nye EUX-elever, som ser frem mod to hårde, men spændende og lærerige år på skolen efterfulgt af to år som elev i en virksomhed. Men samtidig er årets skolestart også stor for Mads K. Andersen. Han ser gode perspektiver i, at afdelingerne nu er slået sammen, og en af grundene til det er, at personalet kommer med forskellige erfaringer:

”Jeg har høje forventninger til de nye kontormiljøer, hvor folk kommer fra begge afdelinger. Jeg håber, de kan bruge hinandens erfaringer, og at det derfor får en positiv afsmitning.”

Relaterede nyheder


Elev fra Aarhus Business College blev til prisbelønnet boghandler

Elev fra Aarhus Business College blev til prisbelønnet boghandler

Skrevet af lasse

Camilla Pejtersen er uddannet pædagog, og så er hun detailassistent fra Aarhus Business College. Nu har hun vundet 2 priser som boghandler.

Læs mere
Virtual reality skal gøre elever klar til virkeligheden

Virtual reality skal gøre elever klar til virkeligheden

Skrevet af lasse

Snart bliver et nyt virtual reality-projekt implementeret i undervisningen på EUD Business på Aarhus Business College. Teknologien skal forberede eleverne bedre.

Læs mere