Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederChristian Fuhlendorff leverede onlinekomik

Christian Fuhlendorff leverede onlinekomik

Skrevet af tinie tirsdag d. 16. februar 2021

Torsdag besøgte komikeren Christian Fuhlendorff Aarhus Business College for at optræde online for skolens godt 3300 elever.

Dansk og matematik blev byttet ud med online-underholdning, da den kendte komiker Christian Fuhlendorff torsdag besøgte Aarhus Business College for at optræde online for skolens hjemsendte elever.

Eventet var planlagt af skolen i samarbejde med elevrådsformændene fra hver afdeling, der også agerede værter på dagen. Tiltaget var ment som en opmuntring til eleverne – hvoraf nogle efterhånden har tilbragt mere af deres gymnasietid hjemme på teenageværelset end fysisk på skolen.

Nedlukningens udfordringer for de unge var også noget af det første, Christian Fuhlendorff italesatte over for eleverne. Han talte om faren ved at forme en ungdom, der bare gør alt, der bliver sagt, og han lunede sig en kort stund ved de små opgør i hverdagen.

Og selvom håndsprit, mundbind, afstand og hjemmeundervisning fortsat er hverdagen lidt endnu, så vakte ordene genkendelse hos elevrådsformand på EUD og EUX Business, Lucas Lystlund.

”Jeg synes, det var et sjovt show, og det var godt, at han var så lige på omkring os – jeg tror virkelig, han ramte mange,” lød det fra Lucas.

Eventet var planlagt af skolen i samarbejde med de tre elevrådsformænd (fra venstre) Maja Westergaard, Karim Kaddoura og Lucas Lystlund Schütt, som her ses sammen med Christian Fuhlendorff, der også havde tid til at snakke lidt med de unge mennesker efter sin optræden.

Bedst og værst på samme tid – lidt ligesom med Covid-19

Fra en grøn lænestol på direktør Gitte Nørgaards hjørnekontor i Viby J fortalte den 38-årige komiker en historie til eleverne. En historie bygget op af små detaljer og underlige beretninger med et underliggende tema om kontraster – om at være den bedste og værste udgave af sig selv på samme tid.

Og det vakte genkendelse hos de tre elevrådsformænd Karim, Maja og Lucas. I deres velkomst lagde de selv ud med at tale til deres med-elever om, at have fundet noget godt midt i noget skidt.

”Midt i den her nedlukning har vi fundet hinanden i samarbejdet om at gøre det bedre for alle skolens elever. Og det samarbejde har vi tænkt os at fortsætte fremover – også når vi kommer tilbage. Målet er, at vi føler os som én skole på forskellige afdelinger, der bruger hinanden og laver ting sammen,” sagde elevrådsformand på Aarhus Handelsgymnasium i Risskov, Maja Westergaard.

Relaterede nyheder


Til elever-Er du i tvivl om covid-19-retningslinjer?

Skrevet af helena torsdag d. 20. januar 2022

Vi orienterer elever om covid-19 relaterede retningslinjer og anbefalinger på Lectio.

Læs mere

Åbent hus 2022 bliver online

Skrevet af helena

Åbent hus på EUX Business bliver afholdt virtuelt grundet Corona-restriktioner. Dvs. du skal ikke møde fysisk op. Vi vil gøre, alt hvad vi kan, for at give dig det bedste indblik i EUX Business via vo...

Læs mere