Aarhus
Business College
EUX Business, EUD Business & EUD10NyhederBertram modtager Løvbjergfondens Detailhandelslegat

Bertram modtager Løvbjergfondens Detailhandelslegat

Skrevet af signe mandag d. 6. juli 2020

Bertram Stokbro Hvillum har fået et ekstra skulderklap af sine lærere på Aarhus Business College. De har peget på den dygtige EUD Business-elev som modtager af Løvbjergfondens legat, der gives til detailelever.

”Da jeg fik at vide, at jeg ville modtage legatet, blev jeg glad og overrasket. Det gjorde mig stolt, at det lige var mig, de havde valgt” siger en smilende Bertram Stokbro Hvillum, da han står i Løvbjerg på Trøjborg for at modtage legatet fra Løvbjergfonden.

Det er Bertrams lærere på EUD Business, der har peget på ham, og de var meget enige om, at det var Bertram, der skulle have anerkendelsen. Det har de blandt andet begrundet med, at Bertram altid er en elev i godt humør, der gerne tager en for holdet. Samtidig har han meget målrettet arbejdet for at få en elevplads.

Det gjorde mig stolt, at det lige var mig, de havde valgt.

Bertram Stokbro Hvillum

EUD Business-elev

Vil sælge køkkener

Bertram har netop afsluttet skoledelen af EUD Business på Aarhus Business College. Efter et år i klasselokalet venter nu to års praktik i en virksomhed.

”Nu skal jeg være køkkensælgerelev hos HTH Køkkener i Tilst. Jeg har valgt den vej, fordi jeg gennem min far har set, hvor spændende den branche er,” siger Bertram.

Med en ny hverdag i Tilst får Bertram nu langt til arbejde fra hjemmet i Hou. Derfor ved han også allerede, hvad legatet skal bidrage til.

”Pengene skal bruges som tilskud til en bil, så jeg kan komme på arbejde.”

En hyldest til elever i detailbranchen

Løvbjergfondens Detailhandelslegat uddeles til en særlig dygtig elev på handelsskoler i byer, hvor Løvbjerg har butikker. Det kan bl.a. være en elev, der er usædvanlig selvstændig og initiativrig eller udviser fællesskabsånd ud over det sædvanlige.

”Vi har selv elever ansat i butikken og vil gerne være med til at anerkende de dygtige elever, der uddanner sig i detailbranchen,” siger købmand Nichlas Møller om legatuddelingen, der foregik i hans butik på Trøjborg.

Han er imponeret over, at lærerne var så enige om, hvem der skulle have legatet.

”Det er cool, at alle Bertrams lærere har peget på ham.”

Overvejer du EUD Business?

Vi har også plads til dig. Læs mere om uddannelsen her.

Relaterede nyheder


Blomsterdekoratør-elev vinder DM i Skills 2022!

Blomsterdekoratør-elev vinder DM i Skills 2022!

Skrevet af helena

En glad Simone. I weekenden vandt hun 1. pladsen i blomsterdekoratør-konkurrencen i DM i Skills 2022.

Læs mere
Besøg vores skole

Besøg vores skole

Skrevet af helena

Vil du se skolen, inden du træffer dit uddannelsesvalg? Få en rundvisning og svar på alle dine spørgsmål.

Læs mere