Aarhus
Business College
EUX GymnasietBrobygning

Brobygning

Få et indblik i hverdagen på EUX-gymnasiet

EUX Gymnasiet

EUX Business og EUD Business

Med EUX Business får du en erhvervsfaglig studentereksamen. Uddannelsen tager 2 år på skole og 2 år i lære indenfor handel, detail, kontor eller event. Du kan også læse videre på en videregående uddannelse.

Vores undervisning er praksisnær – dvs. på skolen arbejder vi med virksomheder og cases fra verden omkring os, og vi tager også ud i virksomhederne, f.eks. i ugepraktik.

Hvis du hurtigt vil ud i erhvervslivet, kan du tage en EUD Business, hvor du efter 1 år på skolen er klar til at få elevplads indenfor handel, detail eller event.

Her på siden kan du se, hvilke muligheder du har for at blive klogere på EUX Business og EUD Business.

E-dage

Til E-dage kan du sammen med dine klassekammerater opleve, hvad en erhvervsuddannelse er. På en enkelt dag får du en fornemmelse af, hvordan det er at gå der, hvordan der undervises, og hvad du kan bruge en erhvervsuddannelse til.

På dagen får du på en sjov og anderledes måde en introduktion til de mange spændende uddannelser, og du og dine klassekammerater får prøvet nogle ting af, som ikke er en del af jeres hverdag!

Det er de 6 erhvervsskoler i Aarhus Kommune, som i samarbejde byder dig velkommen.

Din klasse bliver inviteret indenfor på én af de følgende erhvervsskoler i Aarhus:

  • Jordbrugets Uddannelses Center Århus
  • Skolen for klinikassistenter, tandplejere og kliniske tandteknikere (IOOS)
  • VIA beklædningshåndværker
  • SOSU Aarhus
  • Aarhus Business College
  • Aarhus Tech

Introduktionskursus for 8. klasse

Til dig i 8. klasse tilbyder vi introduktionskurser af 2 dages varighed. Formålet med kurset er at give dig et indblik i, hvad det vil sige at være elev på EUX Gymnasiet.

Du vil blive præsenteret for uddannelsens indhold, du vil lære nye fag som afsætning, erhvervsinformatik og organisation at kende, og du vil se de kendte sprogfag fra en helt ny vinkel.

Der vil være mulighed for at møde nuværende elever på skolen, og du kan stille alle de spørgsmål, du har til uddannelsen.

Introduktionskurserne for 8. klasse finder sted i februar, marts og april.

Det er vores mål at give dig et godt indblik i, hvordan det er at gå på EUX Gymnasiet på studieretningerne, EUX Business eller EUD Business.

Brobygning for 9. og 10. klasse

Brobygning giver dig en indsigt i, hvordan det er at gå på EUX Gymnasiet. Der tilbydes kurser på 2 eller 3 dage dages varighed, og brobygningen finder sted i efteråret.

Kurset vil være bygget op omkring en praksisnær case, og ud fra denne case vil du lære nye fag som afsætning, erhvervsinformatik og virksomhedsøkonomi at kende, men du vil også se kendte fag som dansk og engelsk fra en ny vinkel.

I løbet af kurset er der mulighed for at møde nogle af skolens nuværende elever, og du kan stille alle de spørgsmål, du har omkring uddannelsen.

Vi glæder os til at se dig!